Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...
-

djstane
- Novinec
-
- Kraj: Šempeter pri novi gorici
-
Napisal/-a djstane Sr feb 11, 2004 8:02 pm
Zanima me ali mi lahko kdo pomaga? Rad bi modro razvetliv stevce pa se belo podlago zmontiral a mi za kdo svetovati?

IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA
-
VIA
- Novinec
-
- Kraj: Maribor
Napisal/-a VIA Če feb 12, 2004 7:14 pm
Jaz sem si naredil belo podlago na 19ki.. stevec predelal da imam sedaj gor do 260km/h in 8000 obratov/min. Pri osvetlitvi pa nastane problem.jaz imam trenutno tako da mi gorijo celi stevci in ne vec le stevilke-pa se to neenakomerno,ampak bom si porihtal,ceprav nevem kaj dam spodaj pod podlago da mi bo svetlobo lepo razprsilo?!
-

djstane
- Novinec
-
-
Napisal/-a djstane Če feb 12, 2004 7:59 pm
aha ma si ti tole sprintal ali kako? ker nastane problem potem o hitrosti? Jaz imam v stevcih montirane led diode vsaj tako se mi zdi

IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA
-

djstane
- Novinec
-
-
Napisal/-a djstane Če feb 12, 2004 8:00 pm
kako bi se dalo tole predelat

IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA
-

Skull23
- Poznavalec foruma
-
- Kraj: Kolomban
-
Napisal/-a Skull23 Pe feb 13, 2004 6:19 pm
Hja števec moraš odpret in pogledat kako in kaj imaš v števcu. Če imaš barvno folijo jo je treba ven uzet, in dat drugo barvo noter. Če je folija primljena za podlago števcev moraš drugo podlago narest... Podlago od števcev moraš v usakem primeru ven dobit, da jo lahko pol skeniraš, spremeniš barvo v belo, daš plastificirat in pol nazaj noter...
-
VIA
- Novinec
-
Napisal/-a VIA Pe feb 13, 2004 7:13 pm
djstane je napisal/-a:aha ma si ti tole sprintal ali kako? ker nastane problem potem o hitrosti? Jaz imam v stevcih montirane led diode vsaj tako se mi zdi

Sem sprintal na 100g bel papir ja.Glede hitrosti pa kaze tocno-merjeno z GPS.Finta je le v tem da tam ko je prej bila 0 imam jaz sedaj 20ko, 0 in vse cifre pa sem zamaknil nazaj navzdol in na drugi strani dodal 260.Kazalec potem lepo nastavis na 0 in je problem glede tega resen!Ampak osvetlitev... Za LEDice imam premalo prostora spodaj ker bi jih potreboval ziher enih 40kom.!Sem pa si na analogni uri zamenjal zarnico z dvema modrima LEDicama pa je OK.
-

djstane
- Novinec
-
-
Napisal/-a djstane Po feb 16, 2004 6:37 pm
upam da mi bo uspelo bom probal :P
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA
-
VIA
- Novinec
-
Napisal/-a VIA Po feb 16, 2004 7:20 pm
Ti le probaj-sam upam da mas dovolj cajta kr to se zna zavlect.Vsaj ce si taki tip cloveka kot jaz-ko tak dolgo rihta in rihta da je pol tak kot more bit.Kr eni si naredijo tak na pol-pa jim je ze ok.
jaz sem s5 narazen vtrgal pa sedaj stvar naprintal na foto papir ter dal mat prevlect.V sredini pa sem zadaj pokril in naredil iz crne svetlobno nepropustne folije kroge takda sedaj vec ne sveti cisto cel stevec ampak le lok kjer so crtice in stevilke.Pa zgleda ful lepo!Se dobro da sem imel studijske pocitnice in dost cajta,da sem lahko naredil tak kot sem hotel.
-

s.Hio
- Uporabnik
-
- Kraj: Trnovo (LJ in GO)
Napisal/-a s.Hio Po feb 16, 2004 8:12 pm
Saj lahko naredis tudi na plexi in potem poznam enega tipa, ki ti naprinta gor, da je kot original. Postopek, ki ga uporablja je isti kot pri izdelavi originalnih, profi stvar!
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.
-

djstane
- Novinec
-
-
Napisal/-a djstane To feb 17, 2004 7:01 pm
aja kdo pa je tale majster?

IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA
-

s.Hio
- Uporabnik
-
- Kraj: Trnovo (LJ in GO)
Napisal/-a s.Hio To feb 17, 2004 8:41 pm
ti lahko zrihtam telefonsko, edini problem je ker so taki stevci prevec prosojni, drugace bi jih tudi jaz noter dal, pa zna bit drag ce se kaj posebnega umislis, pa probleme ima z belo barvo, ker meni je tezil z rdecimi, ko sem mu pa za bele reku me je odpravil s tem da bi mogu pogledat kako bi naredu, rdece pa perfektno naredi ampak tebe zanimajo beli.
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.
-

djstane
- Novinec
-
-
Napisal/-a djstane To feb 17, 2004 8:43 pm
ja beli ja pa bodro osvetljeni z modro svetlobo
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA
Iščem povezane vsebine...
Kdo je prisoten