Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Slater
Novinec

Glede podložitve fedrov

Napisal/-a Slater To feb 17, 2004 6:26 pm

Imaš recimo športne fedre in je avto prenizek. Na Amortizerju ti ponudijo, da vstavijo pod feder "pušo", katera ti avto dvigne za 1cm.
Kako se spremenijo lastnosti fedra? Ali tega ni priporočljivo delati? Nebi namreč rad prišel do učinka, kot je odrezan feder!

Gre se namreč za to, da bi rad avto znižal, nebi pa rad odstopil od orig. predpisane dimenzije gume - 195/55/15. Problem je v tem, da začne pri tej dimenziji in spuščenem avtu guma podrsavati.

Hvala
Slika

fric
Novinec

Napisal/-a fric To feb 17, 2004 8:52 pm

Brez zamere, ampak včasih vas ljudi na forumu res ne razumem. Očitno si bil pri amortizerju, saj so ti te distančnike ponudili. Pa si jih mogoče vprašal, kaj oni mislijo o tem, kakšno je njihovo mnenje? Dvomim, da je tu na forumu kdo, ki bi poznal te stvari bolje kot fantje pri Amortizerju. Potem pa vsi pametni, kot da vsak svoje cajtnge poje zjutraj, razglabljajo o teh zadeveh (aka baba čula, baba rekla), na koncu pa pridejo ven kozlarije take da te sra* prtisne! Pokliči Turnška, ga vprašaj kaj ti svetuje, potem pa nam vsem tu na forumu razloži kaj ti bodo povedali, da bomo vsi bolj pametni!

Uporabniški avatar
Slater
Novinec

Napisal/-a Slater To feb 17, 2004 9:21 pm

brez zamere nazaj :D
Nisem bil pri Amortizerju, ampak sem jih poklical. Pri Amortizerju, je en od prodajalcev nekomu na tem forumu ponudil rezanje fedrov :shock: Na njihosti strani pa takemu dejanju OSTRO nasprotujejo. Tko, da od takrat v dilemi tudi kar se njih tiče.
Naslednje kar sem se naučil pri prodajalcih je to, da jim ni 100% za zaupati, saj te hoče 3/4 prodajalcev nategniti. Prodajalec ni tvoj prijatelj, ampak le oseba, ki ti pomaga uresničiti TVOJO željo. Vse prepogosto mi izpolnjujemo njihove ... :?

Sem pa po naravi tak, da preden se v neko stvar spustim (sploh v stvari z toliko tisočaki) prej povprašam ljudi kake izkušnje imajo oz. kaka mnenja.

Tle na forrumu so tudi taki ljudje, ki dejansko nekaj vedo o avtomobilizmu. Če redno spremljaš forum, to tudi sam najbrž veš. Tiste izjave "ah jebeš. Jest mam fedre porezane pa je čist OK" itak izločiš pri končni sliki.

Upam, da sem ti vsaj približno razložil zakaj tukaj sprašujem :D
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr feb 18, 2004 12:46 am

Hehe druge resitve prteb skor nevim kot da nabavis te podlozke!
Sicr pa ti bojo najboljse sigurno oni pubeci tam povedali!
Filing porezanih feder pomoje neos obcutil zaradi 10mm kovine :P
lp
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov