Res da je že ene 3 ali 4 leta od tega, ko sem bil tam, ampak lahko pohvalim prodajalca; si vzame cajt za stranko, na koncu se lahko tud za kar lep popust zmeniš.
IcEm4n je napisal/-a:Res da je že ene 3 ali 4 leta od tega, ko sem bil tam, ampak lahko pohvalim prodajalca; si vzame cajt za stranko, na koncu se lahko tud za kar lep popust zmeniš.
...se strinjam...Jan se potrudi, je pa res da mene tudi že par let ni bilo tam...ampak takrat ko sem bil je bilo vse ok
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.
Sem že kar nekaj robe tam kupil, od feder, avspuha nazadnje gewind. Se včasih kaj dobi tudi ceneje kot kje na net-u . Vglavnem same dobre izkušnje. Z vsemi se da fajn zmenit, najraje pa kontaktiram z Jan-om .
Jaz sem naročil tam polivretanske puše pred kakima dvema letoma, odnos je bil odličen. Dogovoril sem se za dostavo na dom, mislil sem da bo šlo preko pošte Slovenije, ampak žal ni šlo. Bila je neka privatna dostavna služba, kar draga poštnina in neprijazen dostavljalec. Mi je rekel po telefonu, da če ne pridem nekam da se dobima, bom pač dobo paket ko se on naslednjič pripelje v Maribor. Ampak ok, to je domena dostave, ne prodajalca.
tud jest sm redna stranka te trgovine. Sem ze velik stvari nabavil. Se da dobit kr konkretn popust pri Janu. Edino kar me moti je to da ne neha govorit Vcasih razlaga stvari ki me sploh ne zanimajo
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Tudi od mene same pohvale vzel tudi že ene par dragih zadev tam in tudi glede homo ni bilo blem in tudi prijazni so res pa da se dogovarjaj vse z gazdo