Živjo, da se spet malce oglasim. Ravno sem prišel iz morja, kjer se mi je pripetila manjša nezgoda, ki je terjala nekaj škode na zadnjem blatniku. In sicer mi je nekdo avto, ko sem ga pustil parkiranega pred trgovino, očitno kr fajn "oplazil". Takoj sem prijavil nezgodo, prišla policija, naredila zapisnik, skratka ves postopek tako kot je treba. Danes sem odšel na ZM(Zavarovalnica Maribor) in mi nočejo kriti škode, češ, da pod "parkirišče" velja samo škoda, ki je bila povzročena z drugim vozilom, to pa cenilcu ne zgleda kot, da je bilo povzročeno z vozilom. Za zavarovanje plačujem kar konkretni znesek, zato me sedaj zanima, kateri genij se lahko odloči na kak način in s čim je bila poškodba zadana? Kam se lahko pritožim, kakšni nasveti, kaj bi lahko storil itd...?
V primeru, da mi zavarovalnica menjave blatnika ne bo pokrila in ga bom moral plačati sam, sem se odločil da bom naročil "body kit" v malce bolj robustni varianti.
http://www.carid.com/2012-volkswagen-be ... 28135.html nekaj takega naprimer. Zanima me, če se da podobne dele naročiti kje v Evropi oz. pri kakšnem prodajalcu, ker je poštnina iz ZDA zeloooooooo draga