Drugače pa js sem 2 izpuha že homologiral brez papirjev naredil pa sem takole poiskal sem nekoga z istim avtom ki ima homologiran izpuh recimo dam primer ragazzon sem se zmenil z njem in mu pogledal njegov lonec ter prepisal z njega vse cifre in ga slikal spodaj,potem pa sem poslal na italijansko stran ragazzon na njihov mail da sem izgubil od njihovega produkta papirje in da bi rad homologiral. Ko sem dobil povratni mail sem moral poslat te prepisane številke tipskega izpuha in so mi nazaj poslali proti plačilu če se ne motim 15 eur nazaj original papirje od izpuha. Sem to dobil domov sem pa samo na ta obstoječi moj lonec nasekal cifre, dal zadaj na vidno mesto na izpuh nalepkico ragazzon za foro (ki sem jo po homo. dol utrgal) ga zmontiral nazaj se prijavil na homologacijo in glej ga zlomka še pohvaljen sem bil da sem imel lepo vse papirje za izpuh in cifre na izpuhu da marsikateri hodijo kr z nekimi računi,nekimi fotokopiranimi papirji itd itd...

Uglavnem hočem povdat malo zamisli in se da marsikaj nardit če pa izpuh preglasen se pa že nardi zadaj neki zasilni čepek,dušilka al karkol