Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Re: policaji + homologacija + kazen

Napisal/-a Black_Racer® Pe jul 06, 2012 6:12 am

Ja vidiš škoda in drugi problem je da bi dobil za cca 120 eur odličen izpuh iz inoxa pa še naredijo ti ga po tvoji želji glasnost,zvok,z vsemi papirji in ciframi na izpuhu... ampak zdj je kar je,naloži kakšno slikco gor da vidmo kaj imaš to ;)
Drugače pa js sem 2 izpuha že homologiral brez papirjev naredil pa sem takole poiskal sem nekoga z istim avtom ki ima homologiran izpuh recimo dam primer ragazzon sem se zmenil z njem in mu pogledal njegov lonec ter prepisal z njega vse cifre in ga slikal spodaj,potem pa sem poslal na italijansko stran ragazzon na njihov mail da sem izgubil od njihovega produkta papirje in da bi rad homologiral. Ko sem dobil povratni mail sem moral poslat te prepisane številke tipskega izpuha in so mi nazaj poslali proti plačilu če se ne motim 15 eur nazaj original papirje od izpuha. Sem to dobil domov sem pa samo na ta obstoječi moj lonec nasekal cifre, dal zadaj na vidno mesto na izpuh nalepkico ragazzon za foro (ki sem jo po homo. dol utrgal) ga zmontiral nazaj se prijavil na homologacijo in glej ga zlomka še pohvaljen sem bil da sem imel lepo vse papirje za izpuh in cifre na izpuhu da marsikateri hodijo kr z nekimi računi,nekimi fotokopiranimi papirji itd itd... :D
Uglavnem hočem povdat malo zamisli in se da marsikaj nardit če pa izpuh preglasen se pa že nardi zadaj neki zasilni čepek,dušilka al karkol ;)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Pe jul 06, 2012 7:26 am

Ja kar se homologacij tice so postali na homologacijah zelo previdni. Res mora stimat vse v nulo. Vcasih se je dalo marsikaj homologirat. Zdej zadeva ni vec tk enostavna. S prometno policijo se bis se lahko kaj dogovoril. Ko te pa republiska ustav: tam je dober dan 480€
Slika

Uporabniški avatar
Tuninq
Nov uporabnik

Napisal/-a Tuninq To avg 07, 2012 9:49 pm

Uh srečo maš, mene so jebal sam zarad lonca k nism mel homoligiranega.

stig
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a stig So avg 11, 2012 3:48 pm

dbsquared je napisal/-a:Dobil sem ga za 60€ + montaža 35€. = 85€. Izpuh je iz inoxa - izredno kvaliteten. Problem je, ker za njega sploh ne obstajajo TUV papirji. :?

najbol bi blo da tole dol daš pa naprej prodaš pa daš novga delat k ma papirje pa te pride okol 200€(ne pozabt rečt za paperje o strokovni ugradnji) pa boš že prvič k te policaj ustav pršparu vsaj 200€ sej se da z kakim policajom kej zment sm škoda srečo probavat

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 So avg 11, 2012 7:03 pm

stig je napisal/-a:
dbsquared je napisal/-a:Dobil sem ga za 60€ + montaža 35€. = 85€. Izpuh je iz inoxa - izredno kvaliteten. Problem je, ker za njega sploh ne obstajajo TUV papirji. :?

pa greš do lokalnega izpuhara da ti neke cifre gor pikne z ploščico vredi pa greš na homologacijo,greh ni probat mogoče gre skoz,kolega ma tud iz inoxa izpuh neka NO NAME firma,pa gor cifre od kr nekega remusa za civic-a pa je šlo na LPP v Mb komot skozi pa se na 5km vidi da je gor plehec z številkami zašvasan.
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov