Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Aerys
Nov uporabnik

Kraj: Mojstrana

Ličar okolica Kranja

Napisal/-a Aerys Po avg 20, 2012 7:34 pm

Zdravo.

Na morju mi je nekdo s ključem popraskal avto in bom uveljavljal kasko parking. Gre za Q7, imel sem ga namen k Ambrožu peljat, pa me zanima vaše mnenje.

Lp
Sreča je na strani pogumnih.

LukL
Uporabnik

Re: Ličar okolica Kranja

Napisal/-a LukL Po avg 20, 2012 8:10 pm

Ahčina tud maš tam, sicer ne vem kakšna je kvaliteta enega ali drugega, ker nisem iz tistih krajev.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA To avg 21, 2012 12:41 pm

če maš q7 zakaj ga ne pelješ k vrtaču? pri vse treh boš plačal preveč!?!
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Aerys
Nov uporabnik

Napisal/-a Aerys To avg 21, 2012 1:49 pm

Plačala bo zavarovalnica.

Hja, sicer z Vrtačem nimam izkušenj, poznam pa že nekaj primerov kjer ličarji na pooblaščenih servisih niso ravno najbolje opravili svojega dela. Menim tudi, da nekdo ki se ukvarja izključno s tem bo delo bolje opravil, poleg tega pa tudi zelo pogosto dobri mehaniki, ličarji... takoj ko se dobro izučijo zapustijo razne pooblaščene servise in gredo na svoje. Sem imel enkrat probleme z menjalnikom, na pooblaščenem servisu se jim sanjalo ni kaj bi to bilo, nek privatnik mi je takoj ugotovil napako in potem zadevo tudi popravil.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA To avg 21, 2012 2:55 pm

če pa plača zavarovalnica pa itak nima veze, če nisi zadovoljen z opravljenim delom zavrneš in delajo še enkrat, samo zadnje čase je tega tolk , da očitno vozijo štrihat vsi k enemu al kaj...glede pooblaščencev imaš pa itak prav...sicer niso vsi taki, ampak težko najdeš kvalitetne...drugače pa se spomnim, da so bili dobri: avto tri, draksler, kuhar, avto mony v lescah....če so še pa ne vem...da bi pa peljal na audi v lj ti pa ni?
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Aerys
Nov uporabnik

Napisal/-a Aerys To avg 21, 2012 3:27 pm

Mi je načeloma vseeno tudi v lj peljat, samo sem ene 2 kolega našel ki sta pri Ambrožu avto rihtala pa sta bila zelo zadovoljna tako da bom šel tja. Pa še fino tudi opravijo cenitev, da ni treba na škodni center zavarovalnice vozit (Vrtač je ne).
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov