Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So feb 21, 2004 6:10 pm

Skull23 je napisal/-a:Nevem upam da se motiš okoli cen. Si sam obdeloval pločevino? si dal tudi kako gumo na tla pod ploč, al kak tepih..? Aja pa povej še kje si neonke ubodu... (če nisem preveč zahteven... :)

obdeloval sam... vbodna žagica in flex pa en velik pri pa je šlo...
gume še nobene... jo pa morem dat po robu (sm kr malo pozabil na tole)

neonke... hmmmmm condrad se mi zdi... takrat sem jih šel na hitro kupit... so mi ble všeč ker so ble skoraj idealne dolžine :wink:

bom jutri malo več poslikal če hočeš :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 So feb 21, 2004 8:58 pm

Ja slik itakni nikoli preveč, samo poslikaj podnevi da se bo kaj vidlo :) Js se bom lotu tepihov verjetno naslednji vikend, tako da ti samo navali sslikami, ker še zbiram ideje... Uglavnem v trgovinah od Save dobiš gumo v obliko črke U ki jo samo natakneš na ploč in je. S to gumo lahko lepo obkrožiš cel tepih in tam kjer se stika začetek in konec malo toplotno obdelaš (beri stopiš) da se skupaj sprimejo in je. Dobro je še to da le maš kaj vode na tepihu ti ne zmoči tapiserije ker je pač guma okoli ne :wink:

No pa še eno zastonj idejo ti dam... Ko (če) boš dajal gumo gor, stisni malo silikona v gumo da bo ornk držalo in tako bo tepih ko s trsta!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So feb 21, 2004 9:10 pm

ne sej guma okoli je že skoz v načrtu... sm jo gledu že v astri sam je tekoči meter nekje 600sit... jaz pa rabim nekje 12m min... 7 čukov pa tud ne dam za gumico :lol:

kje v lj so trgovine od save??
SlikaSlika

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

POPRAVEK

Napisal/-a crazi So feb 21, 2004 9:14 pm

gajo_g je napisal/-a:lahko jo dobis v slovenskih konjicah tam kjer proizvajajo aluminij kupuje se na kile draga je pa full sam najcenejsa je pa sigurno tam !!!!!!!!!! :D

MISLIŠ POVEDAT SLOVENSKA BISTRICA , jaz sem iz slov. konjic, pa ne vem da bi ga kje tu mel. V Slov. bistrici pa je firma IMPOL, tam ga pa majo.
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So feb 21, 2004 10:46 pm

maky je napisal/-a:ne sej guma okoli je že skoz v načrtu... sm jo gledu že v astri sam je tekoči meter nekje 600sit... jaz pa rabim nekje 12m min... 7 čukov pa tud ne dam za gumico :lol:

ej makyson... kako gumo bi ti to mel?

mam nekaj, samo bi si jo na trakove moral rezat

če te zanima ti lahko prnesem na kako srexanje pokazat - sam spomni me, da bom za zihr prnesu :D
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So feb 21, 2004 11:02 pm

RegY je napisal/-a:
maky je napisal/-a:ne sej guma okoli je že skoz v načrtu... sm jo gledu že v astri sam je tekoči meter nekje 600sit... jaz pa rabim nekje 12m min... 7 čukov pa tud ne dam za gumico :lol:

ej makyson... kako gumo bi ti to mel?

mam nekaj, samo bi si jo na trakove moral rezat

če te zanima ti lahko prnesem na kako srexanje pokazat - sam spomni me, da bom za zihr prnesu :D

polkrožno z votlo sredino...
če ti kaj pomaga opis... jo bom šel slikat če bom mel kej cajta naslednji teden :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Napisal/-a Ruff_RydeRR So feb 21, 2004 11:04 pm

kje bo kkšn srečanje
My soul almost complete ;)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne feb 22, 2004 12:00 am

spomladi, ruffy

maky, mam jaz eno, samo ni polkrožna, bi si jo moral sam zvijat v polkrog... vsaj jaz bom tako nardil
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Ne feb 22, 2004 3:11 am

Maky: js vem kje je sava v kopru :) mam pa en kos od 30 cm doma za videt kaka je. V savo je 3 krat cenejša kot drugje, ker je njihova trgovina. Meni jo je dobesedno metal v hrbet ko sem jo šou kupit...

Regy: guma v preseku je oblike črke U
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov