Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

shellypidžo
Nov uporabnik

Zamenjava delov

Napisal/-a shellypidžo Sr okt 31, 2012 1:15 pm

3_530 (1).jpg

3_530 (1).jpg

Žiujo:)

Mene pa zanima če se lahko menjajo deli iz drugega pežoja na mojega. Imam Peugeot X- Desing 1.4 (bencinar), drugi peugeot pa je ali 206 cc, eden je celo XS, eden pa Presence. Po slikah se vidi na katero stvar mislim pri zamenjavi. Če kdorkoli ve o tem prosim za mnenja :) .. Hvala!
Priponke
5_530 (1).jpg

čare
Mojster foruma

Re: Zamenjava delov

Napisal/-a čare Sr okt 31, 2012 1:39 pm

Ti bi i zročne menjal na avtomatsko klimo?? Ni to samo komande za zamenjat,je kar malo več dela.

shellypidžo
Nov uporabnik

Napisal/-a shellypidžo Sr okt 31, 2012 2:18 pm

Potem mi pa povej kaj je vse treba zamenjat? .. sej zato pa sem uprašala ane!!
uprašanje je če se da to izvesti in kako poteka?

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr okt 31, 2012 2:30 pm

Da se izvesti sam se ne splača.Minimalno kar je treba zamenjast je kompletna gretje/hlajenje enota pod armaturo oz. za komandami za to je treba vzet ven kompletno armaturo,potem je tu še inštalacija...Kompresor pa kondenzator ostaneta ista v avtu pa imaš čuda dela in tega noben ne dela prav rad.

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Sr okt 31, 2012 9:11 pm

Ker sem se tudi sam spravljal to delat ti povem, da če nimaš doma točno takega (kakšnega razbitega) avtomobila, je bolje da sploh ne poskušaš ničesar.

Kar potrebuješ, je: Seveda ta display, komplet pečko(hlajenje gretje) od digitalne klime, komplet inštalacijo celotnega vozila, bsi enoto.

Preden sem to sam šel prestavljat sem se pozanimal na Peugeotovem servisu, če je dovolj da zamenjam samo pečko in display; saj je priklop pečke in hkrati tudi displaya enak tistemu pri navadni klimi, in so mi zatrdili, da je to vse, da oni potem sam v računalniku spremenijo da je digitalna klima. No ko pripeljem avto, da to spremenijo pa se je zakomliciralo saj zadeva ni delovala niti približno. Menjati bi še moral komplet inštalacijo itd...

Torej če rada sama delaš, razdiraš, šraufaš, menjaš inštalacijo in veš kako gre kakšna stvar narazen, kako se odstrani armaturna plošča in imajo kje v bližini podobno vozilo (darovalca organov), kjer boš dobila to zastonj... Potem se odloči za. Drugače pa če ne znaš nič sama narediti oz. tvoj partner, oče, brat, potem pa kar odmisli to zadevo. ;)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov