Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Re: Barvanje haube !

Napisal/-a black So feb 09, 2013 12:23 pm

Daj piši slovensko, ne v tem klovnovem jeziku j**e*ti.

Uporabniški avatar
MaReX93
Novinec

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a MaReX93 So feb 09, 2013 1:19 pm

jao to narečje :D Saj pa si ja na forumu, pa domnevam po avtu tudi nisi neki froc :D Al pa nisi naredil niti OŠ

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol To feb 12, 2013 9:37 pm

ervin30 je napisal/-a:Jaz poznam enega iz okolice slov.bistrice ( Oplotnica-Kebelj) če te zanima napiši ZS pa ti dam tel.št

Toti je prepoceni, ker mu bo reko ene 50€, on pa gleda po tistih dražjih :lol:

Vogrinec
Nov uporabnik

Napisal/-a Vogrinec Sr feb 13, 2013 2:59 am

Prvo kot prvo sn star 20 let ... in nevem kak si vija to domejata če sn še otrok al ne :) na začetki pa sem lepo navedo da iščem eniga moistra da bi mi kvalitetno pobarval in ne preveč drago

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Sr feb 13, 2013 10:42 am

To je to Fridrih Janez pogooglaj in ti bo naredil. Ugibam da bo cena 40-60€.

Kolk more bit kvaliteten ličar da ti pobarva havbo v drugo barvo nevem, odtegnka in prehodov nemore zajebat v tvojem primeru, tak da to je osnovnošolsko barvanje.

Vogrinec
Nov uporabnik

Napisal/-a Vogrinec Sr feb 13, 2013 3:32 pm

crxdelsol je napisal/-a:To je to Fridrih Janez pogooglaj in ti bo naredil. Ugibam da bo cena 40-60€.

Kolk more bit kvaliteten ličar da ti pobarva havbo v drugo barvo nevem, odtegnka in prehodov nemore zajebat v tvojem primeru, tak da to je osnovnošolsko barvanje.

Hvala lepa ! ga bom poklical ko bo malo lepše vreme :) hvala :)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr feb 13, 2013 10:23 pm

MaReX93 je napisal/-a:jao to narečje :D Saj pa si ja na forumu, pa domnevam po avtu tudi nisi neki froc :D Al pa nisi naredil niti OŠ
black je napisal/-a:Daj piši slovensko, ne v tem klovnovem jeziku j**e*ti.
Vogrinec je napisal/-a:Prvo kot prvo sn star 20 let ... in nevem kak si vija to domejata če sn še otrok al ne :) na začetki pa sem lepo navedo da iščem eniga moistra da bi mi kvalitetno pobarval in ne preveč drago

off:
Pomembno za v naprej: V tem primeru naj mu bo kajti uporabnik Vogrinec sprasuje o storitvah v svojem okraju, torej skozi prste pogledano, naj se razume do ene mere. Nikakor pa ni prav oz. naj to ne bo samoumevno, da bo tako nadaljeval v vseh nadaljnjih temah, kajti to je vseslovenski forum in ce bi vsi pisali v svojem cistem narecju bi najprej potrebovali veliko casa za razumevanje besedil ter za bistvo, ki bi bilo napisano kaj je zelel nekdo povedati ali sporociti s taksnim besedilom. Poleg tega pa je posledica se kup brezveznega besedicenja mimo teme. Nobene veze tukaj nima, ce smo se vsi morali v OS in SŠ uciti narecne skupine in njim povezane sestavke. Bistvo tukaj je, da temo gleda veliko narecnih skupin in da ja neka pametna osnova tudi normalno pisanje. Poleg tega pa mislim, da taksni uporabniki, ki pisejo v strogo cistem narecnem to delajo namerno, ker ze samo tipkanje zahteva premislek pred besedilom. O tem smo govorili ze leta nazaj.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov