TOYOTA je napisal/-a:enostavno zmešaš malo mila in vode....
yashica je napisal/-a:Zakaj si ne upašKupi Bubble Free folijo in nimaš kaj falit. Lepiš na suho, obenem lahko popravljaš.
Mokro lepljenje sem jaz delal edino s prozorno folijo proti udarcem kamenja. Izopropilni alkohol mešan z vodo v razmerju 25% proti 75%.
yashica je napisal/-a:Ne išči poceni, ampak kvalitetno folijo. Za svojega sem vzel hexsis folijo pri ncr-u v Ljubljani.
dominikmurko je napisal/-a:yashica je napisal/-a:Ne išči poceni, ampak kvalitetno folijo. Za svojega sem vzel hexsis folijo pri ncr-u v Ljubljani.
aha ok bom malo pogledal po netu kje bi jo lahko dobil v bližini mariborja
yashica je napisal/-a:dominikmurko je napisal/-a:yashica je napisal/-a:Ne išči poceni, ampak kvalitetno folijo. Za svojega sem vzel hexsis folijo pri ncr-u v Ljubljani.
aha ok bom malo pogledal po netu kje bi jo lahko dobil v bližini mariborja
Če ne boš našel nič konkretnega, v kar sicer dvomim, lahko pošlješ na ncr povpraševanje in ti bodo poslali cenik. Robo ti pošljejo po pošti, ko dobijo nakazano plačilo po predračunu oziroma potrdilo o plačilu, ki ga pošlješ po fax-u. Najmanjše naročilo je v znesku 35€. Za folijo nič bat, je navita na roli in s konca zaščitena s plastiko ter zapakirana v kartonasti embalaži.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov