Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

LUČKE+ PLOŠČICE

Napisal/-a daewoo_rugby To mar 02, 2004 1:02 am

LP,

zanima me neki glede lučk sprednjih, in sicer žarnica bilux h4 cool blue, če kdo pozna, je reklama v avtomagazinu od OSRAMA, al predlagate kej drucga, mi je pa full ušeč modra barva.

Pa še ker mam namen menjat ploščice, me zanima če kdo pozna AT ploščice, kvaliteta, cena

hvala

lpb

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby To mar 02, 2004 1:03 am

pa če je treba to homologirat, ker ne vem

lpb :oops:

Uporabniški avatar
gre_up
Novinec

Kraj: LJ barje

Napisal/-a gre_up To mar 02, 2004 1:13 am

Cool Blue žarnic ni potrebno homologirat
pa ne svetijo modro ampak belo
sem jih mel še pred kratkim (bo treba po nov komplet) in sem bil zelo zadovoljen

LP
G

Uporabniški avatar
Kiko
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Kiko To mar 02, 2004 7:59 am

Jst sem bolj za Phillips Blue Vision.Te bom jaz kupil.Sem slišu da so OK žarnice.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To mar 02, 2004 8:04 am

Jest sem dal zdaj ravno na Vectro karavan Ate Power Discs, pa se mi dopadejo ful, cena pa je bla tudi ugodna.

Slika

Lahko pomagam... PM

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To mar 02, 2004 10:11 am

Tote blu žarnice sem si kupo pa sn do zdaj mogo že 4 žarnice menjat...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio To mar 02, 2004 11:35 am

Jaz sem mel gor lampa blue-xe, kupil pa sem jih v sparu za 3500 sit. Svetijo zelo lepo. Problem z vsemi modrimi zarnicami je pa da imajo veliko krajso zivljensko dobo od navadnih. Lahko pa vzames tudi 100w, ce ti ni skoda parabole.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To mar 02, 2004 1:06 pm

s.hio je napisal/-a:Jaz sem mel gor lampa blue-xe, kupil pa sem jih v sparu za 3500 sit. Svetijo zelo lepo. Problem z vsemi modrimi zarnicami je pa da imajo veliko krajso zivljensko dobo od navadnih. Lahko pa vzames tudi 100w, ce ti ni skoda parabole.

Ja blue-xe majo krajšo življensko dobo. 100W pa še tok manj ker se hudo pregrevajo (posledično lahk tud parabolo uniči, inštalacija se pregreva (moč)) 100W so men u petke držale en mesec max. kolegu pa u AX-u dva tedna......... Zdaj pa se sam odloč če ti ni škoda dnarja........ men ga vsekakor je :-P :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 To mar 02, 2004 1:20 pm

Js mam philips vision plus ki ima samo na vrhu par milimetrov pobarvano modro, in sveti ful lepo belo... Mam jih že ene 4 mesce in delajo super...

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby To mar 02, 2004 1:54 pm

Skull23 je napisal/-a:Js mam philips vision plus ki ima samo na vrhu par milimetrov pobarvano modro, in sveti ful lepo belo... Mam jih že ene 4 mesce in delajo super...
in kolk v povprečju držijo te zarnice, pa kje se jih da nabavit :?: kaj pa homo.

zanima me pa še, a če menjasm ploščice a je nujno menat tud diske, al je kul če sam ate ploščice kupm, a se disk bl obrabla al kej druzga

hvala

lpb

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio To mar 02, 2004 2:05 pm

za zarnice ne rabis nobene homologacije, saj je potrosni material, pa tudi je vsaka zarnica ki se prodaja v sloveniji ze homologirana za vgradnjo. Torej brez skrbi.

Kar se tice ploscic in diskov pa je tako, ce so diski slabi se jih splaca zamenjat, drugace pa se jih ponavadi postruzi ali kaj podobnega. Jaz osebno ko menjam ploscice menjam tud diske, ker niso tak strosek. Pa ne sparat na ploscicah, ker se gre za tvojo varnost!!!
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule To mar 02, 2004 2:38 pm

Skull23 je napisal/-a:Js mam philips vision plus ki ima samo na vrhu par milimetrov pobarvano modro, in sveti ful lepo belo... Mam jih že ene 4 mesce in delajo super...

Jaz mam tud te philips žarnice pa niso nevem kaj. :? Prej sem mel blue-xe pa so mi zdržale 4 leta :shock:

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i To mar 02, 2004 11:30 pm

Jaz sem ravno danes dobil nove diske vse 4 - Brembo High carbon in ploščice. Drugi teden se bodo montirali na avto, pa bomo videli kako kaj.

Baje so dobre ploščice tudi Textar ali nekaj takega, jaz sem jih imel na M3 pa so dobro špilale.
ATE diske pa sem imel na 325 cabrioletu, samo je že dalj časa nazaj - tako da se ne spomnim.
Predsednik AK Street race team MS
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov