Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

KrissKo
Nov uporabnik

Cene? Približno!

Napisal/-a KrissKo Če jan 30, 2014 5:57 pm

Živjo zdej mam v planu mal popravt in pa zrihtat avto kot sm vedno hotu pa bi prosu ce bi mi lahko pomagal ce imate izkušne iz kje kok so vam računal in pa kje ste to dal nardit.

Zanimajo me pa stvari:
-Globinsko čiščenje totalno use tud plastike in tapicirani deli na vratih.
-Zatemnitev stekel
-Karbonska nalepka na haubi
-Hauba na angry look
-Sprednje luči
-Športne sedeže.
-Športen volan. (Vprašanje!? Ali je mozno montirat športn volan v avto ki ima airbag?)
-Zadnje luči zatemnjene. (ali je dovoljeno zatemnit zadnje luči in s čem se to naredi?)

Sem pa drugače iz okolice kamnika. Lp. Pa hvala za info. :)

acad
Novinec

Re: Cene? Približno!

Napisal/-a acad Če jan 30, 2014 11:01 pm

KrissKo je napisal/-a:-Zatemnitev stekel

-Blizu tebe v Mengšu (Janševa ulica), temni stekla Kompare. Cena približno 110-130€ na zadnja in zadnja stranska stekla

KrissKo je napisal/-a:-Karbonska nalepka na haubi

-Tudi karbonsko folijo ti lahko naredi kompare, mislim da kakšnih 100€, morda manj, pokliči in se zmeni. Drugače pa mislim da je v LJ tudi Dr.Glass ki kvalitetno temni stekla in lepi folije.

KrissKo je napisal/-a:-Hauba na angry look

-Avtoličar, potrebno zavariti haubo in jo na novo polakirati, cene ne bi znal s prve roke poedati, če hočeš kvalitetno, lahko pričakuješ okrog 100-150€

KrissKo je napisal/-a:-Sprednje luči

-Ebay. odvisno kaj hočeš, bodi pozoren da imajo TÜV papirje, ker jih moreš homologirati, isto tudi zatemnitev stekel. Povprašaj na homologacijah, če ti dajo potrdilo, da si jih lahko vgradiš sam, drugače boš rabil še potrdilo o strokovni montaži.

KrissKo je napisal/-a:-Športne sedeže.

-Ebay. 400€+

KrissKo je napisal/-a:-Športen volan. (Vprašanje!? Ali je mozno montirat športn volan v avto ki ima airbag?)

Lahko, vendar potem neboš imel airbaga v volanu.. če imaš v mislih kakšen športni MOMO volan.

KrissKo je napisal/-a:-Zadnje luči zatemnjene. (ali je dovoljeno zatemnit zadnje luči in s čem se to naredi?)

Ne, ni dovoljeno. Zatemniš si pa lahko s sprejem, v conradu in na mimovrste mislim da je okrog 10-12€, ampak ni dovoljeno.

LP, morda kakšna cena ni dober približek, bi bilo dosti bolje, če bi povedal zakateri avtomobil in letnik se gre.

Uporabniški avatar
Beri
Novinec

Napisal/-a Beri Če jan 30, 2014 11:03 pm

Ma kdor si zatemni zadnje luči, bi mu jaz po kratkem postopku vozniško in prometno pobral.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe jan 31, 2014 1:00 am

@Beri zakaj?

Razlikuj med garaža tuning zatemnjevanjem in zatemnitev luči da so kot špegl pa svetijo enako dobro kot prej. Eno je ko si majmuni z sprejem nekaj špricajo po lučeh drugo pa je kot ličarji "prebarvajo" luči in so kot original.

izvoli si pogledat kako sem jaz to rešil:

viewtopic.php?f=7&t=92879&start=160

čemu bi ti meni vozniško pobral? Kaj te moti? si morda slep da ne vidiš svetlobe? kaj te boš ljudem, ki so svinjari pa avto perejo 1x na leto in imajo še bolj umazane luči, kot so zatemnjene na citroenu, vsem pobiral vozniške?

Pa daj, lepo te prosim..
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

acad
Novinec

Napisal/-a acad Pe jan 31, 2014 11:45 am

Gre se bolj za to ali je dovoljeno ali ni.. in ne, ni dovoljeno, če ugotovijo, da si sam nekaj "drkal" po svetilnih telesih in ni v originalnem stanju in posledično nehomologirano, je odvzem tablic. Takšna je pač zakonodaja. In verjemi, če ma policaj slab dan, te bo peljal na izredni tehnični tudi za tako malenkost, been there..

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe jan 31, 2014 12:02 pm

Sem nardil tehnicnega brez tezav in brez poznanstev.v cem je problem?
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

acad
Novinec

Napisal/-a acad Pe jan 31, 2014 3:57 pm

Jaz sem naredil tehničnega brez stekla v desnem ogledalu, z poševno/zvito sprednjo lučjo, brez park žarnice in z nedelujočo stop lučjo. golf 3 press.
vse samo z lepo besedo, s katero se da več doseči kot pa pametovati včasih..
Torej kaj hočem povedati, eno je kar se zgodi na tehničnem, drugo pa kaj se zgodi na izrednem tehničnem, kamor te pospremi policija.
Ampak to je že tematika za drugo temo, pardon za offtopic.

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Pe jan 31, 2014 9:41 pm

Zaradi tako rahle zatemnitve res ne bo prišlo do nesreče.
Če pa pride do kake nesreče, se pa kak mal bolj prebrisan in tečen lahko vtakne v to. In v tem primeru bi znalo bit "zanimivo" :roll:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov