Tigrica pomagi!, Kaj je že ta model iz Kranja... Ne vem kako je s papirji pr njemu, ampak uglavnem ma vse kar se spomneš al s papirji pa ni tok hudo, al ful hudo brez papirjev, al pa lah ful hudo s papirji naroči, sam pol je ful hudo drago. Druagč vem da ma zdej neki ugodno Toora Feltne pa men se zdi Carzone spojlerje. Pa on je upedenu zdej svojo 206, njegova mat ma baje eno strupeno Hondo, pa sploh so same legende. Men sicer ni ne vem kok car, k se mal učasih zna pametart, kar pri meni ravno ne naredi vtisa (še posebi kadar vem da gre za razna xy sklepanja in nalaganja nepomembnih podatkov).

K sem enkrat neki spraševal glede maske od Seat Ibize, če bi pasala ne Polo Classic(načeloma bi namreč morala) pa mi je začel razlagat o tem kako je v začetku 90ih VolksWagen prevzel Seat... Mi je ful razsvetlil obzorja, kao.

Ni mi pa povedal kar sem uprašal. Sam če se ti ga da mal poslušat se pr njemu kr dobi enih cool stvari.
Tigrica a ti pa kej u pekarno za Bežigradom v Lublan hodš? K sem zanč vidu tm eno 206 z oranžnimi klukami, pa nisem bil ziher če je tvoja.