Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Žalnik
Novinec

Kraj: Celje

Lesen volan in ročka za prestave

Napisal/-a Žalnik So mar 13, 2004 3:52 pm

Rabim pomoč!!!

Mi lahka kdo pove kje se da dobit lesen volan (ne navadn mal boljši dizajn) in lesena ročka za prestave. Rabim da mal olepšam mojo mečko.

Drugač pa stran je kul, vidim da si kr pomagate pri vaših problemih, moj avto ne spada gilh pod tuning pa vseen upam da mi bo kdo pomagu.

Hvala

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Lesen volan in ročka za prestave

Napisal/-a maky So mar 13, 2004 4:39 pm

Žalnik je napisal/-a:Rabim pomoč!!!

Mi lahka kdo pove kje se da dobit lesen volan (ne navadn mal boljši dizajn) in lesena ročka za prestave. Rabim da mal olepšam mojo mečko.

Drugač pa stran je kul, vidim da si kr pomagate pri vaših problemih, moj avto ne spada gilh pod tuning pa vseen upam da mi bo kdo pomagu.

Hvala

ročko si lahko pravzaprav sam narediš če si malo iznajdljiv... kos lesa pa šmirgel papir pa veliko časa... vrjemi da boš na to še najbolj ponosen ;)

drugače pa volan: hočeš športnega ali samo z lesenimi vložki? poglej si www.momo.it :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Žalnik
Novinec

Napisal/-a Žalnik So mar 13, 2004 10:47 pm

ne ne, ne športnega, more bit bolj direktorski, pa kak fajn dizajn. ker svojga avta ne mislim zrihtat športno ampak bolj classy. notr je itak že bež tak da mislim da bi lesen volan kr pasu.

drugač pa si poglejte slike avta, pa povejte kaj bi vi naredl z njim (styling)

http://www.avtomobilizem.com/modules/my ... ar_id=3567

ideje so dobrodošle!!!

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo So mar 13, 2004 10:59 pm

Mislim da bi blo najboljše, če poiščeš enega original mercedesovega, ker so še najbolj classy. A drugač si kdaj že vozu z lesenim volanom, jaz sem slišal od frenda, da je baje kr drsi, sploh ko se ti roke začnejo potit.
Pa še eno moje vprašanje:
Če daš momotov volan not a morš to tut homologirat??

Uporabniški avatar
Žalnik
Novinec

Napisal/-a Žalnik So mar 13, 2004 11:50 pm

to tak ni važn ker ga nimam za vsakodnevno vožno (ga je škoda), že zdej ko ga mam pod polno registracijo se vozim z nijm sam ob vikendih, po 1 maju pa hitim po certifikat oldtimerja pa 90 posto popusta na registraciji (komi čakam)

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Po mar 15, 2004 2:39 am

Za volan se da dobit prav originalnega za tvoj model, ker so ga nekateri merci imeli. Drgac pa te resi samo kaksen avtoodpad v italiji ali v avstriji kjer bi zagotovo dobil kak dobro ohranjen lesen volan za mercija.
Za rocko, ce hoces kaj prihranit pa ti priporocam da res do kakega mizarja pa ti jo bo lepo postruzil in polakiral da bo res classy, vsaj moj nono je naredil tako na njegovem bivsem bmw-ju. Ti povem da je zgledala res hudo.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
Žalnik
Novinec

Napisal/-a Žalnik Po mar 15, 2004 5:47 pm

OK hvala za odgovore. Sam neki me še zanima glede ročke: ka morem tisto ko mam zdej gor dol uzet pa kak se to sploh dol uzame (ker js sm bolj štorast pa se bojim da ne bom kej utrgu).

Pa če ma kdo kake ideje kak bi ročka zgledala, če se kirmu ljubi naredit kak dizajn (more bit lesena pa full nora - unikat)

Še enkrat hvala za odgovore!!!

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po mar 15, 2004 5:58 pm

Ponavadi se ročke odšraufajo...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To mar 16, 2004 9:20 am

Lepa kola .. predvsem pa wohaaaaaaaaaaa zelo ohranjena! kar se tice momo volanov .. mores met TUV ;) in seveda potem v homolomo ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To mar 16, 2004 9:29 am

jup rocka se da doma ce mas nekaj zadev lepo narest, cene ti jo lahk kak mizar itd...
Glede volana probaj od kakega starega mergle clasica dobit!
Sicr pa al se motim al mas ze Airbag?
Sicr pa tut ce mas pa avto ni za usak dan ti pomoje to ni point, vec ti je zgled pomoje
LP

Uporabniški avatar
Žalnik
Novinec

Napisal/-a Žalnik To mar 16, 2004 7:38 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Lepa kola .. predvsem pa wohaaaaaaaaaaa zelo ohranjena

Hvala!!!!

Sicr pa al se motim al mas ze Airbag?

Ne nima Airbaga

Sicr pa tut ce mas pa avto ni za usak dan ti pomoje to ni point, vec ti je zgled pomoje

To pa itak!!!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov