Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

16" in punto

Napisal/-a obi Sr mar 17, 2004 4:18 pm

še ena miselna fantje a bi se splačalo imeti lite feltne na punteju dvojki in pa ne preveč močni mašini (beri naj šibkejša varianta, no ja je dodelan z powerco in luft filtrom idt) imeti 16 " feltne ali ne in če že ali tudi z distančniki 8mm ali brez njih
predlogi prosim
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Re: 16" in punto

Napisal/-a Marcelolipi Sr mar 17, 2004 5:41 pm

go2obi je napisal/-a:še ena miselna fantje a bi se splačalo imeti lite feltne na punteju dvojki in pa ne preveč močni mašini (beri naj šibkejša varianta, no ja je dodelan z powerco in luft filtrom idt) imeti 16 " feltne ali ne in če že ali tudi z distančniki 8mm ali brez njih
predlogi prosim

Mislim da bi blo malo preveč 16 na navadnega Punto-ja! Zaj pa za tebe vprašanje. Mas kaj tuninga naretega pri mašini? Če ga maš mi prosim povej, ker bi rad mel več konjičkov- mam jaz tudi najšibkejšega pa bi rad mel več! filter pa že mam. :cry: :wink: :?:
Tuning is Art....I`m the Artist!

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Sr mar 17, 2004 7:42 pm

Puntoshark je imel na svojem puntotu 17" 8)

Če se ti gre za izgled in te izgube na preformancah toliko ne motijo potem go for it! 8)

Če ti je pa vsaka sekunda od 0 do 100 pomembna potem pa rajši ne :? Edino če kupiš res lahka platišča (Superleggera...), potem obstaja možnost, da izgub ne bo oz. bodo neopazne.

Če rabiš distančnike ali ne je pa odvisno najprej od ETja feltne in pa seveda drgnenja! Če ti feltne nič ne drgnejo ob zunanji rob potem lahko daš še distančnike drugače rajši ne :D

Sem pa enkrat na internetu našel slikco puntota z 18" :shock: :shock:
Če jo še enkrat najdem jo bom objavil :D

LP
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov