mazda-mx3 je napisal/-a:Se opravičujem, ker sem se razpisal
mazda-mx3 je napisal/-a:hmm jaz bi samo enoveliko pripombo dal na to debato in njej podobnim.....
Kaduncu in vsem takim kot je on, ki prodajajo nehomologirane in neatestirane zadeve, torej brez vsakrsnih papirjev, bi dal jaz papir o prepovedi prodaje tovrstnih izdelkov ali pa dal zapreti trgovino!
On tebi proda tak izdelek, lahko ti pove ali pa ne pove, da izdelek nima certifikata.
Isto je z ispušnimi sistemi Powerfull, une majhne sportne lonce...meni so v vseh prodajalnah rekli da je TUV ze zraven, pa sam vem da ni in da niso homologirani, ker tako pise na strani proizvajalca.
Zato, dejte pazit kaj kupujete, raje vprasajte 10x in zahtevajte takoj papirje, ne pa cez 1 mesec.....trgovec vam denarja ne bo hotel vrniti, ko boste prisli k njemu, ces da niste mogli homologirat avto, zaradi njegove opreme.
On vam bo rekel, da vas je na to opozoril.
Pa se nekaj, da zakljucim...trgovca, ki prodaja nehomologirano in neatestirano opremo lahko prijavite tržni inšpekciji, ker je to v sloveniji prepovedano.
Če imate vi škodo, naj jo imajo tudi oni!
Se opravičujem, ker sem se razpisal
mazda-mx3 je napisal/-a:hmm jaz bi samo enoveliko pripombo dal na to debato in njej podobnim.....
Kaduncu in vsem takim kot je on, ki prodajajo nehomologirane in neatestirane zadeve, torej brez vsakrsnih papirjev, bi dal jaz papir o prepovedi prodaje tovrstnih izdelkov ali pa dal zapreti trgovino!
On tebi proda tak izdelek, lahko ti pove ali pa ne pove, da izdelek nima certifikata.
Isto je z ispušnimi sistemi Powerfull, une majhne sportne lonce...meni so v vseh prodajalnah rekli da je TUV ze zraven, pa sam vem da ni in da niso homologirani, ker tako pise na strani proizvajalca.
Zato, dejte pazit kaj kupujete, raje vprasajte 10x in zahtevajte takoj papirje, ne pa cez 1 mesec.....trgovec vam denarja ne bo hotel vrniti, ko boste prisli k njemu, ces da niste mogli homologirat avto, zaradi njegove opreme.
On vam bo rekel, da vas je na to opozoril.
Pa se nekaj, da zakljucim...trgovca, ki prodaja nehomologirano in neatestirano opremo lahko prijavite tržni inšpekciji, ker je to v sloveniji prepovedano.
Če imate vi škodo, naj jo imajo tudi oni!
Se opravičujem, ker sem se razpisal
pina` je napisal/-a:Pr lučeh ne rabš TUVa... luči morjo met e-certifikat - e je na lučeh tudi vtisnjen in to ti preveri policaj al pa na tehničnem!...e certifikat ->torej ,da ustrezajo evropskim kriterijem glede luči- oranžn žmigovc! npr. v USA majo rdeče žmigavce, zato luči naročene iz USA nimajo e-ja.
Problem lahk rešiš z zeleno žarnico.Meni na tehničnem zarad tega niso težili.Zaenkrat.Lexuske pr A3Mu nimajo e-certifikata in maš rdeč žmigovc.![]()
Lexuske z e-jem ma npr. pro-car, ampak so dražje in grše
Airborne je napisal/-a:pina` je napisal/-a:Pr lučeh ne rabš TUVa... luči morjo met e-certifikat - e je na lučeh tudi vtisnjen in to ti preveri policaj al pa na tehničnem!...e certifikat ->torej ,da ustrezajo evropskim kriterijem glede luči- oranžn žmigovc! npr. v USA majo rdeče žmigavce, zato luči naročene iz USA nimajo e-ja.
Problem lahk rešiš z zeleno žarnico.Meni na tehničnem zarad tega niso težili.Zaenkrat.Lexuske pr A3Mu nimajo e-certifikata in maš rdeč žmigovc.![]()
Lexuske z e-jem ma npr. pro-car, ampak so dražje in grše
Tole pa ne bo držalo, jaz sem kupil Lexuske pri A3M kake 3 mesece nazaj in IMAJO
E- oznako vtisnjeno na lučeh, tok da veste![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov