Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če feb 26, 2004 12:38 pm

Djarty a to si men odgovoru-lučke so že v garaži :lol: Sam zdej sam še gruntam a čm komplicirat pa oranžne žmigavce narest al kr enostavno zmontirat pa pustit da rdeč svet.

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Če feb 26, 2004 1:13 pm

hmm jaz bi samo enoveliko pripombo dal na to debato in njej podobnim.....

Kaduncu in vsem takim kot je on, ki prodajajo nehomologirane in neatestirane zadeve, torej brez vsakrsnih papirjev, bi dal jaz papir o prepovedi prodaje tovrstnih izdelkov ali pa dal zapreti trgovino!

On tebi proda tak izdelek, lahko ti pove ali pa ne pove, da izdelek nima certifikata.
Isto je z ispušnimi sistemi Powerfull, une majhne sportne lonce...meni so v vseh prodajalnah rekli da je TUV ze zraven, pa sam vem da ni in da niso homologirani, ker tako pise na strani proizvajalca.

Zato, dejte pazit kaj kupujete, raje vprasajte 10x in zahtevajte takoj papirje, ne pa cez 1 mesec.....trgovec vam denarja ne bo hotel vrniti, ko boste prisli k njemu, ces da niste mogli homologirat avto, zaradi njegove opreme.
On vam bo rekel, da vas je na to opozoril.

Pa se nekaj, da zakljucim...trgovca, ki prodaja nehomologirano in neatestirano opremo lahko prijavite tržni inšpekciji, ker je to v sloveniji prepovedano.
Če imate vi škodo, naj jo imajo tudi oni!

Se opravičujem, ker sem se razpisal
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če feb 26, 2004 1:39 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:Se opravičujem, ker sem se razpisal

Se nimas kaj opravicevat, prav dobro in pravilno si povedal! :bow
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi Če feb 26, 2004 6:49 pm

Kaj pravite naj dam LEXUS luči na mojga Punto-ja??? Jaz ne vem če bi jih dal, ker eni pravijo da so žmigavci rdeči-kaj naj naredim glede žmigavcov(kakšno drugo žarnico ali kaj)!?In če se mi jih sploh splača gor dat, ker se mi nekak dosti zdi dat 49k SIT.
Tuning is Art....I`m the Artist!

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če feb 26, 2004 7:10 pm

Lexus na Puntu? To pa mislim, da še nisem videl. Če bi pa pasalo pa ne vem. Punto ma ful čudn, ko ima luči čisto gor. :roll: Hja ampak, če bo tebi všeč je to najbolj pomembno. :wink:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi Če feb 26, 2004 9:02 pm

Saj jaz še jih tut nisem vido, samo pa obstajajo.Upam da bo lepo zgledlo pa da ne me ne bodo škifi zajebavali! :roll:

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Če feb 26, 2004 9:09 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:hmm jaz bi samo enoveliko pripombo dal na to debato in njej podobnim.....

Kaduncu in vsem takim kot je on, ki prodajajo nehomologirane in neatestirane zadeve, torej brez vsakrsnih papirjev, bi dal jaz papir o prepovedi prodaje tovrstnih izdelkov ali pa dal zapreti trgovino!

On tebi proda tak izdelek, lahko ti pove ali pa ne pove, da izdelek nima certifikata.
Isto je z ispušnimi sistemi Powerfull, une majhne sportne lonce...meni so v vseh prodajalnah rekli da je TUV ze zraven, pa sam vem da ni in da niso homologirani, ker tako pise na strani proizvajalca.

Zato, dejte pazit kaj kupujete, raje vprasajte 10x in zahtevajte takoj papirje, ne pa cez 1 mesec.....trgovec vam denarja ne bo hotel vrniti, ko boste prisli k njemu, ces da niste mogli homologirat avto, zaradi njegove opreme.

Pa se nekaj, da zakljucim...trgovca, ki prodaja nehomologirano in neatestirano opremo lahko prijavite tržni inšpekciji, ker je to v sloveniji prepovedano.

TOLE BI MOGL BIT SKOZ NA VRHU GRUPE STYLING!

BRAVO!!

:bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Če feb 26, 2004 10:33 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:hmm jaz bi samo enoveliko pripombo dal na to debato in njej podobnim.....

Točno tako

CABRIO
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a CABRIO Pe feb 27, 2004 12:31 pm

Za luči niti za sprednje niti za zadnje ne rabiš TÜV.
Oznaka ob robu luči potrjuje da so izdelane po predpisanem standardu.
Sam imam na golfu menjane spredje in zadnje luči pa nobenih problemov.

lp

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Napisal/-a swifty Ne feb 29, 2004 10:11 pm

CABRIO je napisal/-a:Za luči niti za sprednje niti za zadnje ne rabiš TÜV.
Oznaka ob robu luči potrjuje da so izdelane po predpisanem standardu.
Sam imam na golfu menjane spredje in zadnje luči pa nobenih problemov.
lp

Kaj pa če te oznake ni,a se jo da naštancat :?: :D
http://lasagnarecipes.org.uk

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi Po mar 01, 2004 9:23 pm

Zanima me če je že kdo vido lexus luči na Punto-ju 2000 letnik?Ali pa kje bi lahko videl kakšno sliko od teh luči?? :?

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po mar 01, 2004 11:45 pm

Kar se luck tice .. morjo met E crko gor in to je to :P
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Pe mar 12, 2004 7:12 pm

pina` je napisal/-a:Pr lučeh ne rabš TUVa... luči morjo met e-certifikat - e je na lučeh tudi vtisnjen in to ti preveri policaj al pa na tehničnem!...e certifikat ->torej ,da ustrezajo evropskim kriterijem glede luči- oranžn žmigovc! npr. v USA majo rdeče žmigavce, zato luči naročene iz USA nimajo e-ja.
Problem lahk rešiš z zeleno žarnico.Meni na tehničnem zarad tega niso težili.Zaenkrat.Lexuske pr A3Mu nimajo e-certifikata in maš rdeč žmigovc. :)

Lexuske z e-jem ma npr. pro-car, ampak so dražje in grše :?

Tole pa ne bo držalo, jaz sem kupil Lexuske pri A3M kake 3 mesece nazaj in IMAJO
E- oznako vtisnjeno na lučeh, tok da veste :!: :evil:
Born to be wild !

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist To mar 16, 2004 10:48 pm

Punto z Lexuskami, tole je najboljši pribljižek...

http://www.dcp-shop.co.uk/catalog/produ ... ts_id=5895
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Kraj: Žalec

Napisal/-a pina` Sr mar 17, 2004 7:22 am

Airborne je napisal/-a:
pina` je napisal/-a:Pr lučeh ne rabš TUVa... luči morjo met e-certifikat - e je na lučeh tudi vtisnjen in to ti preveri policaj al pa na tehničnem!...e certifikat ->torej ,da ustrezajo evropskim kriterijem glede luči- oranžn žmigovc! npr. v USA majo rdeče žmigavce, zato luči naročene iz USA nimajo e-ja.
Problem lahk rešiš z zeleno žarnico.Meni na tehničnem zarad tega niso težili.Zaenkrat.Lexuske pr A3Mu nimajo e-certifikata in maš rdeč žmigovc. :)

Lexuske z e-jem ma npr. pro-car, ampak so dražje in grše :?

Tole pa ne bo držalo, jaz sem kupil Lexuske pri A3M kake 3 mesece nazaj in IMAJO
E- oznako vtisnjeno na lučeh, tok da veste :!: :evil:

Jst jih mam cca pol leta in sm jih nabavla pr A3M-u ... najprej sm ga poklicala po telefonu okrog teh luči je reku da jih majo, ko sm pršla iz žalca dol u shop mi je pa pol k sm mu rekla: "sej papirji so tko zram a ne - kar mi je blo samoumevno da bi mogli bit", je pa reku NE ,TE LUČI NIMAJO E- CERTIFIKATA-SMO JIH PRODAJAL AMPAK FOLK JIH NI KUPOVAL, KER SO BILE DRAŽJE OD TEH.

Očitn ga je kdo prjavu inšpekciji, al pa zarad novga zakona, zdej prodaja luči, ki so v slovenskem prostoru predpisane.Mislm pa da ima obe varianti- predpisano in usa varianto.Ne vem ,ker v tej trgovini nism od takrat bla in ne mislm več it tja.

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Sr mar 17, 2004 10:36 am

Marcelolipi je napisal/-a:Zanima me če je že kdo vido lexus luči na Punto-ju 2000 letnik?Ali pa kje bi lahko videl kakšno sliko od teh luči?? :?

men so tele hude
Slika
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Sr mar 17, 2004 4:17 pm

pina` : ta zakon je zunaj menda ze od leta 2000, tko da je bil ze cajt da ga je kdo prijavil in upam, da je tudi mastno placal!
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
taygra
Nov uporabnik

Napisal/-a taygra So mar 20, 2004 10:26 am

[quote="mazda-mx3"meni so v vseh prodajalnah rekli da je TUV ze zraven, pa sam vem da ni in da niso homologirani, ker tako pise na strani proizvajalca.[/quote]

Imam čisto enake izkušnje, v vseh trgovinah so zatrjeval, da dobiš vse papirje in da ni nobenih problemov pri homologaciji, v resnici pa dobiš le A4 list na katerem piše da lonec ni preglasen za v vsakdanji promet!!! O TUV pa ne duha in sluha!!!
Zato pa je powerfull univerzalen lonec 3-4krat cenejši kot kakšen tipski lonec!!!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov