Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

---
Novinec

kako pa to deluje?

Napisal/-a --- So jan 11, 2003 11:21 am

zanima me kako delujejo po visini nastavljive vzmeti. kolko se da dvignit? ce recimo dam jaz to na mojo alfo in je v minimalni vrednosti 3cm od tal (meri se na sprednjem mostu?), pol pa recimo pade 15cm snega pa kljub 4x4+blokada diferenciala+zimske gume+razne pi**arije ki jih ma avto se zraven, nemorem po hribu do hise ker spredaj zapluzim in sem pecen. no zdaj me pa zanima ce bi se dalo avto potem tolko dvignit (cca. 10cm) da bi lahko uzival zimske radosti 4x4 pogona? in pa seveda kak to naredim a morem zadaj pol polovico avta narazen vrst da bom priso zraven?

hvala za odgovore.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: kako pa to deluje?

Napisal/-a Sale So jan 11, 2003 11:36 am

Avto moraš dvignit (dvigalo, dvigalka) odmontirat kolesa in z enim takim ključem (ki ga dobiš zraven) zašraufat oz. odšraufat tisto "matico" ki je na amortizerjih. Zdej kakšen je razpon med naječjo in najmanjšo višino avta je najbrž odvisno od modela amortizerjev in vzmeti. Aja pa optiko je treba potem preverit in naštimat.
Slika Slika

---
Novinec

Re: kako pa to deluje?

Napisal/-a --- So jan 11, 2003 11:47 am

jao to mam prej vzmeti zamenjane. skoda da si nemorjo na klip klap zmislt zadeve.

tnx 4sale
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov