Courage™ je napisal/-a:Nabavo sem stroposkop (pri A3M), zaj pa me zanima če mi lahko kdo pomaga to vgradit v avto. Vozim Mazdo Demio, v kompletu pa sem dobo stikalo, še eno stikalo malo večje za hitrost utripanja, in dve lučki z raznimi barvnimi gumicami za preko... Zaj ker so kabli ful kratki me zanima kak bi lahko jaz to montiral v sprednje luči, da bi meu stikali (obe po možnosti) nekje pri roki, recimo tam ko je šteker za špegle al pa za meglenke... Sam nimam pojma o vezanju teh zadev, nimam niti malo pojma o tem kak sploh zadevo spekat do sprednjih luči, tak da mi bilokaka pomoč fuuul pomaga...
Hvala!
Takole je js mam tud ta stroboskop doma in ga nekako nimam cajta not montirat.Stroboskop daš lahko namesto pozicijskih žarnic ali pa poleg pozicijskih žarnic zvrtaš eno liknjo v luč in tam daš strobke.Js ti priporočam da vn fikneš pozicijske žarnice in namesto njih daš not strobke.Pozicije ti itak ne koristijo nč.
Druga stvar je pa ta z kabli.Orginal kabli so prekratki zato si ti moraš te kable podaljšat-štukat po domače.Kupiš v elektro trgovini podoben kabel kot je ta dolžine 2m,da ga lahko od luči do kabine spelješ po krivinah.Stikalo si namestiš tam kot ga hočeš-v kabino,+ si potegneš npr od akumulatorja ker s tem lahko strobke priklapljaš kadar hočeš tudi na parkirišču ko auto ne dela,lahko pa jih vežeš na luči itd.., - pa daš nekam na karoserijo avtomobila,najbolje tudi na akumulator.Na koncu vse lepo zvežeš-pravilno in to je to.Pazit moraš da tam ko žice odrežeš da jih doštulaš z istimi žicami tudi na drugi strani( da neboš zmešu žice pa zvezu križem)
Drugače pa ti vezava piše lepo na škatli.Js nisem štromar ampak je ta vezava čist enostavna.
lp