Haj. Me zanima kako bi se dalo narest, da mi luč v Puntu ne bi ugasnila takoj, ampak bi počasi ugašala. Tako da bi zmirn manj gorela, pol pa ugasne. Ka naj nardim? a bi to blo drago?
to boš pa moro nrdit elektroniko za avto mogoč še najlažje na odpadu iz kerga avta ven pobral pa v svojga dal.drgač pa kakem štromarju reč da ti skup sestav strošk pa tud nebi smel bit neki vlki tam par jurjov.
ja ok no sam tak sm bleknu ven sam če sam nezna nrdit pa da mu bo en vgrajeval not bo pršlo če je pa štromar pa mu lahk še priložim shemo če kobra če to.
Jaz bi mel to shemo ce jo imate. Aja pa se to. Meni se po 10-15 sekundah sama ugasne ampak ne pocasi kr naenkrat. Kaj se da tu se kaj drugega nardit. Mogoce samo kak kondenzator LP
Nabavte v eni trgovini z elektronko kompletek za počasno zatemenjevanje luči (tiskano vezje+vsa elrktronka = par 100 sit), pa ga zlotejte pa zvežte na stikalo za notranje luči. :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo
Mah.. to zadevo kupiš lahko povsod.. konkretno vem tudi da jo majo v intersparu na avtomobilskem oddelku.. stane nekje od 500-1000 sit. Mas notri vse z navodili, samo 2 žičke pritrdiš na obstoječo instalacijo - 10 minut dela z razdiranjem vred