Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po mar 29, 2004 9:29 pm

uhhh....to bos mel pa probleme...Ce bos sel na 205/40/17 lahko razmisljas celo o homologaciji :D

Uporabniški avatar
Smejko
Novinec

Napisal/-a Smejko Po mar 29, 2004 10:01 pm

HaBBicH je napisal/-a:uhhh....to bos mel pa probleme...Ce bos sel na 205/40/17 lahko razmisljas celo o homologaciji :D

Šel bom na 215/40/16

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po mar 29, 2004 10:06 pm

Js mam že druge Alessiote, prve so ble monza (14 krakov), zagazu sem v eno ogromno luknjo, tema je bla, pa sem priletu v ovinek, jebiga.:roll: Zvil sem obe feltne na desni strani. Šel sem do kureta v kamniku, mu pusti 10k sit in so ble kot nove.
V tisti luknji bi se usaka feltna zvila. 8)
Zdej mam prestige serijo, F1 model, in so bomba, lepa barva (brimetall).. prow kul. :P

Uporabniški avatar
Smejko
Novinec

Napisal/-a Smejko Po mar 29, 2004 10:31 pm

mcoupe
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a mcoupe To mar 30, 2004 6:31 am

Jest mam alesio turbo pa nimam nč slabga za rečt o njih,je pa res če jih pa ne znaš pazit pa ni nobena litka dost močna!

smejko dej ti gor tko k je habic reku 205/40/17 pa boš lohk homo naredu k jest mam to dimenzijo in se da tut za cliota nardit!za 215/40/16 pa ne vem če bo homo!

lp

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj To mar 30, 2004 6:42 am

Js mam eno felgo malenkost zvito (rial), kje in za koliko dnarja mi to porihtajo, po možnosti okoli celja...

lp
Slika
Caliber CA1375 + Blaupunkt VW300 + Missy Elliott: "Pass That Dutch" = 142dB

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 To mar 30, 2004 7:23 am

Oz je najboljsa firma na svetu, MOMO je najboljsa firma na svetu....spet smo tam, to je tko kot z APEXI.

Vsaj en tle v debati vam razlaga da je VELIKA razlika med staro in novo serijo Alessio felten, ampak ne, sej to nima veze......PA IMA.

Alessio je bila nekoc druzinska firma. Lastnika sta bila dva brata. In kot v pravlici je en zabusaval, drugi pa je vestno delal...V bistvu je en brat drugega priganjal (to je blo obdobje ko so bile alessio feltne mehke, slabe, lak in barva sta se luscili,....)

No pol je uni ta dober brat zbral nekaj denarja in se pogodil s slabim bratom, odkupil njegov vecinski delez v firmi in prevzel vajeti v svoje roke.....nastal je dan!

Prenovil je tehnoloske postopke in naredil novo serijo alessio felten....

Ej jaz sem tudi ta novo serijo kupil...veste...sem nemalokrat zavozil bocno v robnik, OK so bile praskice, tudi lak in barvo mi je na teh praskah dol pobralo....a vam na vasih MOMO in nevenkasnihfeltnah se nebi??
Enkrat se mi je celo zgodilo, da sem z cca 40km/h zavozil na 5-6 cm visok kamen, ki je padel s tovornjaka ki je vozil pred mano. Kako je blo to slisat in cutit na kompletno znizanem avtu, z niskoprofilnimi gumami, nocete vedet....AAAAAAAAMMMMPAAAKKKK feltna je ostala kot je bila....toliko o novejsih serijah alessio felten.....

In preden karkoli govorite kire feltne so najboljse na svetu se raje pozanimajte kira firma izdeluje te feltne, ker ni receno, da OZ feltno, ki jo boste kupili, bo izdelana v njihovi tovarni ;)

Aja pa se nekaj OZ F1 feltna, naravnost nora zadeva, super, najboljsa na svetu, ja malo sutra, zakaj sta se dve pol zvile pod tezo toyote celice??
Odgovor: zato ker je ful trda HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHAA

Nauk: ma ni ga, vsak bo svoje trobezljal itak, sam alessio feltne res niso tako slabe kot si nekateri mislijo in zagotavljajo....

Ciao!
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA To mar 30, 2004 7:39 am

......rad bi samo dodal , da sem bil zadovoljen z feltnami oz f1 cup in tudi sedaj sem zadovoljen z alessio turbo....samo čudno se mi zdi da je lahko feltna ki stane v mojem primeru cca. 45 ksit lahko zanič, kaj šele tiste ki so še dražje( oz)...najbolje da potem kupte jeklene...te so pa vsekakor najtrdnejše...in najcenejše

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 To mar 30, 2004 7:56 am

TOYOTA je napisal/-a:......rad bi samo dodal , da sem bil zadovoljen z feltnami oz f1 cup in tudi sedaj sem zadovoljen z alessio turbo....samo čudno se mi zdi da je lahko feltna ki stane v mojem primeru cca. 45 ksit lahko zanič, kaj šele tiste ki so še dražje( oz)...najbolje da potem kupte jeklene...te so pa vsekakor najtrdnejše...in najcenejše

Zanic so lahko (po moje) ker pride pac do napake pri postopku izdelave ali pa, ker niso vse feltne delane v isti tovarni....

Drugace pa se strinjam, lite feltne niso zato da se vozis pol po brezpotjih, nagazis vsako luknji (na cesti to :P) ampak da je avto lepsi, pa malo lazji....

Ce ne pa res jeklene feltne kupi ;)
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov