SAFRANE pravi:
jest tud mislem da ja auto-hobby eden najbolj priljubljenih hobby-jev sploh (nasploh v nemčiji pa avstriji--npr. razni gti pa gsi klubi pa to-to je tm že kr mal noro)
sm pa vesel da se tud pri nm vedno več s tem začenja-kar tako naprej
cash-a gre pa res velik
naj navedem kr moj primer: sicer mam safranea k je bl posloven avto in ni lih avto za tunat tko da ga bom samo motorno dal s-tunat in sicer za ca. 3.500-4.000 eur mi bo elia notr vgradila 2 kompressorja vsak po 50 KM kr bo pol skupej pomenilo ca.280KM = 6,6s 0-100 pa baje tm ene 270 km/h ( !!! )
tko da marca bo šel v nemčijo za 1 teden da ga bodo lepo 'nafriziral'
zdejle bom dobu komplet-xenon od helle bo šlo že spet 400 eur po gobe pa pred 1 mesecam sm menjal bremse sm dal 280.000sit mah to je k****če si auto-freak mislem da bi mi šlo mn dnarja če bi se drogiru !:-))) ampak pač isto k vm vsem mi avto ful velik pomen(včasih še več kot ženska) kva? vsaj ne krega se name-no čeprov safrane se tud -če nis prvezan pa da maš vrata odprta pa te piz***-sam še vseen...
)
sicer mormo pa neki vsi skupej priznt:
ko bomo pa enkrat avto prodajal pa vsa ta dodatna oprema pa predelave pa to nč nevem kaj ne bodo vredne ( razen če ga ne bo kupu isto en freak k bo vedu kolk je to v resnici vredn)
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov