Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

vito
Novinec

Kraj: medvode

Napisal/-a vito Pe mar 26, 2004 2:08 pm

Ja zato, ker ta tip u brežicah kupuje gume v akciji in jih lahko tok cenej pol proda, sam če jih mislš u kratkem kupt ga kontaktirej, ker nima velikih zalog. jest sm se že zaj...

Cizi
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cizi Pe mar 26, 2004 2:11 pm

Malo predaleč mi je. :wink: Grem se danes malo tu na štajerskem koncu pozanimat do vulkanizerjev o cenah itd... :)

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Pe mar 26, 2004 2:12 pm

Če boš kupoval feltne JIH NE KOPUJ V SLO.
Pojdi v Avstrijo. Ker si iz štajerske boš šel vrjetno v Gradec ( tam žal ne poznam nobene štacune)
Frend je dal 380 EUR - 50 eur ( davka) = 330 EUR za 16 col ( in zraven dobil TUV za polota)
Kupu jih je pa Celovcu

15 col dobiš že za 60 eur na komad.

To je sam nasvet odločitev pa je tvoja.

Cizi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cizi Pe mar 26, 2004 6:21 pm

Zdaj sem pa malo zmeden. :? Sem bil malo pri prodajalcih felten pa so mi vsi zatrdili da v TUV-ju od feln ne piše dimenzije gume za vsak avto posebej, in so me poslali na vw-jov servis vprašat kakšne gume lahko dam da jih bom homologiral lahko. :? :!: :?: :idea:

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe mar 26, 2004 8:19 pm

Arashiii je napisal/-a:Zdaj sem pa malo zmeden. :? Sem bil malo pri prodajalcih felten pa so mi vsi zatrdili da v TUV-ju od feln ne piše dimenzije gume za vsak avto posebej, in so me poslali na vw-jov servis vprašat kakšne gume lahko dam da jih bom homologiral lahko. :? :!: :?: :idea:

a ti pošljem tuv da boš videl da piše za VSAK avto ki mu feltne ustrezajo posebej dimenzija... vsaj pri OZ feltnah je bilo tako... ampak more biti pri vseh ker tuv je tuv in ne nekaj kar se razlikuje od firme do firme...
SlikaSlika

Cizi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cizi Pe mar 26, 2004 9:34 pm

Sej ti verjamem na besedo. Ker tak vsi vemo kak so prodajalci. :roll: :wink:

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Pe mar 26, 2004 10:55 pm

maky je napisal/-a:
Arashiii je napisal/-a:Aha ok. :cry: :cry: Mariborčani povejte mi malo ki majo veliko izbiro felgic tu pri nas na štajerskem, da grem malo pogledat zadeve? :wink: Aja kaj potrdilo o strokovni vgradnji ti lahko vsak vulkanizer da ali kako? :D

pri feltnah ne rabiš potrdila o strokovni montaži... sicer pa kakšen račun od znanega vulkanizerja ne more škoditi :wink:

O ja pa moreš imet. Na list, katerega dobiš za izpolnit, ti mora vulkanizer dat podpis in štempelj.
Računov nikjer ne rabiš, ker nimajo veze z homologacijo, račun ima pomen samo za davčno.

Za felge in gume torej potrebuješ samo TUV in potrjen list od vulkanizera (ne rabi bil pooblaščeni serviser).

Za športne vzmeti pa potrebuješ TUV, potrdilo o strokovni vgradnji (to tudi ne rabi bit pooblaščeni serviser, ker je kolegu delal BHS servis not in je blo ql) in izpis iz optike.

lp

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So mar 27, 2004 9:03 am

[YuGo] je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
Arashiii je napisal/-a:Aha ok. :cry: :cry: Mariborčani povejte mi malo ki majo veliko izbiro felgic tu pri nas na štajerskem, da grem malo pogledat zadeve? :wink: Aja kaj potrdilo o strokovni vgradnji ti lahko vsak vulkanizer da ali kako? :D

pri feltnah ne rabiš potrdila o strokovni montaži... sicer pa kakšen račun od znanega vulkanizerja ne more škoditi :wink:

O ja pa moreš imet. Na list, katerega dobiš za izpolnit, ti mora vulkanizer dat podpis in štempelj.
Računov nikjer ne rabiš, ker nimajo veze z homologacijo, račun ima pomen samo za davčno.

jaz v lj nisem rabil. tudi pri spojlerjih ne...
SlikaSlika

Cizi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cizi So mar 27, 2004 9:59 am

[YuGo] je napisal/-a:O ja pa moreš imet. Na list, katerega dobiš za izpolnit, ti mora vulkanizer dat podpis in štempelj.

Ta list dobim na RTI-ju in moram potem z njim iti še do vulkanizerja ali kako? :wink:

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff So mar 27, 2004 10:27 am

Na TUV listu od feltne pišejo tudi dimenzije gum, ki jih na feltno lahko zmontiraš (včasih še celo piše katero firmo gume)

Poglej si to stran :

http://www.artec-gmbh.de/programm.php

Pod feltnami imaš TUV -e le avto moraš izbrati. Drugače pa se te feltne dobijo v Avstriji :wink:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Če apr 01, 2004 12:46 pm

Arashiii je napisal/-a:
[YuGo] je napisal/-a:O ja pa moreš imet. Na list, katerega dobiš za izpolnit, ti mora vulkanizer dat podpis in štempelj.

Ta list dobim na RTI-ju in moram potem z njim iti še do vulkanizerja ali kako? :wink:

Točno tako!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov