Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Trinity
Nov uporabnik

Audi A4 audio

Napisal/-a Trinity Ne jan 19, 2003 9:51 pm

Zanima me, če kdo ve oz. ima kakšen link (URL) ali dokument, kako "se pride" v prednja vrata Audija A4 12/98. 3 vijake sem odvil pol se pa pra... ne da več narazen...enostavno ne vem kva jih še drži.
Hočem zamenjati zvočnike pa ne morem.

Ajd THNX!

P.S.
A ma v sloveniji še kdo AUDI A4, pa k` bi delal "bedarije" z njim - na tuning in styling sm mislu :)

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Re: Audi A4 audio

Napisal/-a matcho Ne jan 19, 2003 10:39 pm

Trinity pravi:
Zanima me, če kdo ve oz. ima kakšen link (URL) ali dokument, kako "se pride" v prednja vrata Audija A4 12/98. 3 vijake sem odvil pol se pa pra... ne da več narazen...enostavno ne vem kva jih še drži.
Hočem zamenjati zvočnike pa ne morem.

Ajd THNX!

P.S.
A ma v sloveniji še kdo AUDI A4, pa k` bi delal "bedarije" z njim - na tuning in styling sm mislu :)

Glede tega pa ti lahko jaz dosti pomagam, ker sem že imel skoraj celo A3 narazen, zaradi kablov za feršterker in zvočnike....
Hja zdaj ko si odvij te tri vijake (jaz jih sicer moram 4) primeš za tapeto in jo preprosto potegneš samo navzgor pa jo boš imel že doli!
Za tapeto so namreč take nogice, ki jih moraš samo gor potegnit in spustijo! Jaz sem se prvič tudi zajebaval, samo pol sem pogruntal kako lahko je to!
Sporoči mi če ti bo ratalo!
Slika

Trinity
Nov uporabnik

Napisal/-a Trinity Ne jan 19, 2003 10:43 pm

Kako je pa z tistimi gumbi za el. šipe in gumbi za ogledala,...?

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Re: Re: Audi A4 audio

Napisal/-a matcho Ne jan 19, 2003 11:37 pm

Trinity pravi:
Kako je pa z tistimi gumbi za el. šipe in gumbi za ogledala,...?

Jaz imam isto zadevo (električni pomik stekel in elktrično nastavljiva ogledala)! Ko potegneš enkrat polico gor bo šlo vse skupaj dol, ker tisti gumbki so fiksno narejeni na polico, odzadi pa do teh stikal vodi en kabl, ki ga pol samo odstraniš, ko boš pa polico nazaj dal pa tisti kabl samo daš nazaj in že ti dela vse tako kot mora! To je tudi vsa umetnost!
Slika

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Ne jan 19, 2003 11:42 pm

Vprašaj na www.avtoakustika.com, tam imaš majstre za audio zadeve!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov