Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

redlight
Nov uporabnik

Čiščenje oz. pranje avtomobila

Napisal/-a redlight To apr 13, 2004 1:45 pm

Zanima me katere preparate šampone loščila uporabljate za pranje vozila barva ni kovinska,
enako me zanima za notranje čiščenje ražkuževanje globinsko čiščenje in premazi za armaturno, je kje kakšen link s temi podatki, kjer je to bolj detaljno opisano.

LP

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To apr 13, 2004 2:13 pm

Kaj je to čiščenje pa pranje avtomobila?

Men ga dež pere z vrha, pa luže pucajo podvozje, za notr pa vsake tok časa sesalc zapoje, pa pobere svinjarijo po tavelkem, drgač ga pa ne pucam.

Včasih sm kupoval amwayeve preparate za čisti avto od zunaj in znotraj, pa sem čuval pleh, pa armaturo, pa nisem kadil v avtu - dons pa na tla v avtu čike otresam (ogorek še vedno ugasnem v pepelniku), če se kej polije mi je vseeno, neki časa sem mel enga hudga sopotnika - kr dost velzga pajka u avtu. Skratka ne da se mi ga pucat - edina čista stvar v mojem avtu je prednje steklo, ki je večinoma čisto čisto, ker je v soncu težko vozit, če se svetloba lomi ob vsako pikico, ki jo imaš na šipi.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To apr 13, 2004 3:22 pm

Jest sm za avtošampon kupil enga Sonaxa, pa je kr fajn videt (taka strupena rdeča barva). Vosek mam en od Justa, se mi zdi, je kr kul, ampak bom neki druzga naslednjič kupu.

Za notr najprej vse posesam, pol z vodo pa krpo, na koncu pa armaturo in vso plastiko (z izjemo pedal in volana ter prestavne in ročne zavore) vse z enim antistatičnim sprejem, firma ni tolk važna.

Šipe: klasika; voda, pol pa Stelex (baje da je dobr 2x na leto še z vodo z malo kisa notr - mal smrdi, kao da razmasti vse)

Sedeži: sedaj sem kupu od Sonaxa en sprej, ampak sm že za prtlažnik skor vse ponucu (budala sm kr spreju), tko da mi je komaj ena malenkost ostala za en del zica k je res umazan. Delo je kar vredu opravil.

Aja, gumjaste dele, predvsem dihtunge sem tud kupu od Sonaxa en preparat, se mi vrata pozimi ne lepijo več.

To je na krato vse, obstajajo proizvodi še za vse sorte stvari.

Mej se, LP, N
Slika

redlight
Nov uporabnik

Napisal/-a redlight To apr 13, 2004 4:31 pm

Lepo

Tud jst sm vse sort žvalce pa rastlince pustu uspevat v prejšnjem avtu,
zanima me za ta nov de ga bi saj en cet uhranu lepga če je kšn k dela u dobri avtopralnici k nm bi dal dobr nasvet

LP

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To apr 13, 2004 4:41 pm

Priporočam ti Pampers robčke - une, za rito od dojenčka.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To apr 13, 2004 4:46 pm

darwin je napisal/-a:Priporočam ti Pampers robčke - une, za rito od dojenčka.

:rofl :rofl :har :rofl :rofl

Ja, gume pa namaži s slinčkom (sam mora bit rabljen), da se bo lepo svetlo. :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To apr 13, 2004 5:05 pm

ja jst perem avto vsako soboto mam kaoobred (brez sveč se razume)
Za zunaj mam sonaxov šampon z voskom notranjost zaenkrat čistim samo z vlažno krpo in globinskim sesalcem, na sedežih vsake pol leta vzamem prevleke dol pa jih vržem v pralni stroj,šipe pa stelex in pa papirnati robčki.to pa tut vse mislim da nisem česa pozabu.
LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ To apr 13, 2004 5:07 pm

Ma kaj zajebavate folk :/:o:/
:EE :rofl :har :har :rofl :EE
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov