Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

peruci
Nov uporabnik

Osvetlitev Škoda Octavia ter sedeži

Napisal/-a peruci Če apr 15, 2004 10:15 am

Zanima me če se kdo spozna, da bi mi lahko zamenjal osvetlitev na škodi Octaviji in sicer tako kot ima passat - modro rdečo, če se to sploh da.

Zanima me tudi če bi pasali sedeži od passat notr, in če kdo ve kje bi se jih dalo dobit najrajši z ogrevanjem, malce športni in kombinirani z usnjem če je varjanta sploh.

Lepo prosim za pomoč in se lepo zahvaljujem za vse odgovore!!!

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Kraj: Obala

Re: Osvetlitev Škoda Octavia ter sedeži

Napisal/-a Mantara Če apr 15, 2004 10:34 am

peruci je napisal/-a:Zanima me če se kdo spozna, da bi mi lahko zamenjal osvetlitev na škodi Octaviji in sicer tako kot ima passat - modro rdečo, če se to sploh da.

Zanima me tudi če bi pasali sedeži od passat notr, in če kdo ve kje bi se jih dalo dobit najrajši z ogrevanjem, malce športni in kombinirani z usnjem če je varjanta sploh.

Lepo prosim za pomoč in se lepo zahvaljujem za vse odgovore!!!

Najboljše da greš do kakega električarja da ti to naredi če se ti sam nič ne spoznaš na to...drugače pa ni komplicirano naredit in če se malo spoznaš na elektroniko boš naredu z lahkoto...

Sedeži mislim da od Passata pašejo noter brez velikih predelav, nisem pa 100%...
Hmm...teško jih boš kje dobu...če pa jih boš bojo dragi...še posebej če so ogrevani in kombinirani z usnjem...
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov