KAVKAPUB je napisal/-a:Mene pa zanima ce je kdo ze zasledu stran, kjer od katerekoli feltne lahko vidis tudi TUV......namrec ko sem zanc hotu kupt feltne LJ, in sm prosu prodajalca, da mi pokaze TUV za feltno , da bom lahko le-to homologiral, me je enostavno zavrnil, kao da je to poslovna skrivnost, kao da TUV dobim samo ce kupim feltno....matr a ni folk vcasih mal idiotski...no na konc mi se vedno ni hotu Tuv-a pokazat, sicer ne vem zakaj, in sm ga po domace poslal nekam.....
maky je napisal/-a:KAVKAPUB je napisal/-a:Mene pa zanima ce je kdo ze zasledu stran, kjer od katerekoli feltne lahko vidis tudi TUV......namrec ko sem zanc hotu kupt feltne LJ, in sm prosu prodajalca, da mi pokaze TUV za feltno , da bom lahko le-to homologiral, me je enostavno zavrnil, kao da je to poslovna skrivnost, kao da TUV dobim samo ce kupim feltno....matr a ni folk vcasih mal idiotski...no na konc mi se vedno ni hotu Tuv-a pokazat, sicer ne vem zakaj, in sm ga po domace poslal nekam.....
lahko ti ga pošljem po mailu za moje če hočeš
BaSe ® je napisal/-a:maky je napisal/-a:KAVKAPUB je napisal/-a:Mene pa zanima ce je kdo ze zasledu stran, kjer od katerekoli feltne lahko vidis tudi TUV......namrec ko sem zanc hotu kupt feltne LJ, in sm prosu prodajalca, da mi pokaze TUV za feltno , da bom lahko le-to homologiral, me je enostavno zavrnil, kao da je to poslovna skrivnost, kao da TUV dobim samo ce kupim feltno....matr a ni folk vcasih mal idiotski...no na konc mi se vedno ni hotu Tuv-a pokazat, sicer ne vem zakaj, in sm ga po domace poslal nekam.....
lahko ti ga pošljem po mailu za moje če hočeš
maky kolk strani ma tale TUV za tvoje felne, ker jaz mam tuv za moje pa je kar 8 strani samega pisanja![]()
![]()
![]()
![]()
aja pa kak pri hudiču si vedel kake so prave gume za na felne (dimenzijo vem), pol pa še nekaj nabijajo kake firme, pa če nimaš od teh firm pa se moraš po nekem tretjem vzgledovat... meni samo nekaj nabijajo... pol sem pa neki prebral da je lahko tudi M+S :P
lp
KAVKAPUB je napisal/-a:mislm da smo se mal od teme oddaljil...............kje, ce sploh??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov