Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Sr apr 14, 2004 10:05 pm

Daco je napisal/-a:Jaz osebno si sedaj itak iscem avto, ki bo ze imel sportno podvozje tako da vzmeti verjetno ne bom menjal.

Najbolj pametno, moja mx3 ima tudi se vedno original podvozje in je, za moje potrebe, cisto zadostno in se vec ;)
Od nesrece dalje si namrec ne upam vec vsak ovinek z roba gledat :D
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr apr 14, 2004 10:57 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Sr apr 14, 2004 11:36 pm

Pa saj niso samo apexi na tem svetu in eibachi.

Mamo se KW, ki so tudi solidni fedri a jih se nisem videl v akciji (mogoce so predragi zakar niso tako znani), potem pa imamo se razne ilotech pa "nevemkaj"tech, na kratko feder je ogromno znamk in apex tudi ne sodi v najslabsi razred ampak v nekako kvalitativno in cenovno v srednji razred v stric z omp fedri.

Zanima pa me kaksne znamke ponuja ms design fedre, ker sem jih slucajno opazil?
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr apr 14, 2004 11:47 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Če apr 15, 2004 12:00 am

G-4S je napisal/-a:Firm je seveda veliko, ampak pri nas se dobijo Apex, Eibach in FK. Zato so tudi najbolj pogoste. Sicer se da dobiti tud H&R fedre, lowtec, vogtland,... K&W pa dela samo amortizerje se mi zdi.

K&W dela tudi fedre. Sem pa preprican 101% ker sem ravnokar pogledal v katalog in ugotovil da se ne motim. Mogoce nisi dovolj informiran. Drgac pa zdaj ves. Pri nas pa se da se dobit Inter Alloy by TNO ter K&W.
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če apr 15, 2004 9:33 am

Drugače je KW najbolj znan po svojih gewindefahrwerkih, t.j. navojnih podvozjih, ki so baje ena najboljših na trgu.Narejena so iz inoxa. Dela pa tud svoje blažilce (po tanovem, prej je uporabljal Koni) in vzmeti (s tem je v bistvu začel).
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Če apr 15, 2004 5:24 pm

jp KW, najbolš kar lohk dobiš....
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Če apr 15, 2004 5:26 pm

s.hio je napisal/-a:Pa saj niso samo apexi na tem svetu in eibachi.

Mamo se KW, ki so tudi solidni fedri a jih se nisem videl v akciji (mogoce so predragi zakar niso tako znani), potem pa imamo se razne ilotech pa "nevemkaj"tech, na kratko feder je ogromno znamk in apex tudi ne sodi v najslabsi razred ampak v nekako kvalitativno in cenovno v srednji razred v stric z omp fedri.

K&W so zelo znana podvozja ima jih eden v Cliotu, sicer je nastavljivo zato je kar drago, dobijo pa se tudi fedre pa amortizerji posebej, vendar mislim da so vseeno dosti drazji od Apex-a, za Eibach pa nisem siguren
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Če apr 15, 2004 5:27 pm

renault19 je napisal/-a:

K&W so zelo znana podvozja ima jih eden v Cliotu, sicer je nastavljivo zato je kar drago, dobijo pa se tudi fedre pa amortizerji posebej, vendar mislim da so vseeno dosti drazji od Apex-a, za Eibach pa nisem siguren

Upam pa si trdit da so dosti boljsa od Apexov in Eibach
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Če apr 15, 2004 6:32 pm

renault19 je napisal/-a:
renault19 je napisal/-a:

Upam pa si trdit da so dosti boljsa od Apexov in Eibach

Z apexom k&w lahk primerjas, ker apex ima tako fedre kot amortizerje, z eibach pa ne mores primerjat, ker eibach ima samo fedre in ne amortizerjev (upam da se ne motim) ker eibach priporoca bilstein ali koni za k njihovim fedrom. Edino ce si ti primerjal samo fedre med seboj.

Sam tema je vseeno malo zlezla s tira, ker clovek je spraseval za fk fedre pa smo prisli do k&w. Kako pa se obnesejo H&R fedri, ker so mi jih ponujal za 35.000 sit za felicio, se splaca?
Slika

Uporabniški avatar
vesko.style
Nov uporabnik

Kraj: velenje

Napisal/-a vesko.style Pe apr 16, 2004 4:35 pm

:lol: mislim da je eicbah kr vredu !
" NIKOLI NI PREPOZNO " !!!

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Pe apr 16, 2004 8:45 pm

Lahko še kdo kej pripomne na vzmeti Vogtland? Nameravam jih nabavit, cena pa je 37 jurjev za Punto II. Baje, da naj bi ble dost bolše od Apex, razlika v ceni pa je samo 8 jurjev.
Slika

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Pe apr 16, 2004 8:51 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
_VeNoM_ je napisal/-a:EOBACH so pa najboljše! zame sevede 8)

prvič slišim za eobach fedre...:wink:

smo pa nataknjeni danes :roll:

opa... da si CELO TI to reku.... :D :D :wink:
pa brez zamere :P

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Pe apr 16, 2004 8:53 pm

G-4S je napisal/-a:Firm je seveda veliko, ampak pri nas se dobijo Apex, Eibach in FK. Zato so tudi najbolj pogoste. Sicer se da dobiti tud H&R fedre, lowtec, vogtland,... K&W pa dela samo amortizerje se mi zdi.

js mam H&R gor zdej kak teden. in je lega NEPRIMERNO BOOOLJSA!! ful se dobr drzi avto!!

mors baje gledat tud na to al so hladno al na vroce krivljene(al neki takega) tiste k so hladno, niso tolk dobre(apex) kot tiste ki so vroce(eibach, H&R...)

LP
Kennman

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe apr 16, 2004 9:40 pm

Tilen glede Vogtlanda lahko privat kontaktiras nasega admina Ice-ja, on ima Vogtlandke in je ze nekajkrat izjavil, da je zelo zadovoljen z njimi. ;)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe apr 16, 2004 9:57 pm

Z vzmetmi Vogtland sm zlo zadovoln, mogoc je avto res mal pretrd, ampak v ovinkih se pa drži abnormalno, pa sem vozu dost "spuščenih" avtomobilov. Zaenkrat nimam pripomb cez njih, jutri ga razmontiram pa jih mal preverm, spucam podvozje pa tak... me pa mal skrbijo te vzmeti na zgornjegorenjskih cestah, ki so res najslabše vzdrževane daleč naokol (recimo tam do Celja, hehe).
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
vesko.style
Nov uporabnik

Kraj: velenje

Napisal/-a vesko.style To apr 20, 2004 4:24 pm

8) kolega jih je dau na fiat brava, pa je zaenkrat cool !! pa za ta dnar se splača po moje !
" NIKOLI NI PREPOZNO " !!!

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio To apr 20, 2004 6:04 pm

jaz sem zdaj spraseval tudi za fk vzmeti pa se mi zdijo mal predrage za moj avto, ker tudi 42k sit ne dam za ene vzmeti, ce so za druge avte cenejse.
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov