renault19 je napisal/-a:renault19 je napisal/-a:s.hio je napisal/-a:Pa saj niso samo apexi na tem svetu in eibachi.
Mamo se KW, ki so tudi solidni fedri a jih se nisem videl v akciji (mogoce so predragi zakar niso tako znani), potem pa imamo se razne ilotech pa "nevemkaj"tech, na kratko feder je ogromno znamk in apex tudi ne sodi v najslabsi razred ampak v nekako kvalitativno in cenovno v srednji razred v stric z omp fedri.
Zanima pa me kaksne znamke ponuja ms design fedre, ker sem jih slucajno opazil?
K&W so zelo znana podvozja ima jih eden v Cliotu, sicer je nastavljivo zato je kar drago, dobijo pa se tudi fedre pa amortizerji posebej, vendar mislim da so vseeno dosti drazji od Apex-a, za Eibach pa nisem siguren
Upam pa si trdit da so dosti boljsa od Apexov in Eibach
Z apexom k&w lahk primerjas, ker apex ima tako fedre kot amortizerje, z eibach pa ne mores primerjat, ker eibach ima samo fedre in ne amortizerjev (upam da se ne motim) ker eibach priporoca bilstein ali koni za k njihovim fedrom. Edino ce si ti primerjal samo fedre med seboj.
Sam tema je vseeno malo zlezla s tira, ker clovek je spraseval za fk fedre pa smo prisli do k&w. Kako pa se obnesejo H&R fedri, ker so mi jih ponujal za 35.000 sit za felicio, se splaca?