Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
simko1
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Pragovi - KIa PRIDE

Napisal/-a simko1 To apr 20, 2004 6:24 pm

Kateri bi bili primerni,od katerih avtov.Pa kako bi lahko razsiril blatnike-ta avto ima zelo mehki pleh,pa se bojim posledic.Hvala za pomoc

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName To apr 20, 2004 6:54 pm

prvo kot prvo, pozdravljen na forumu, obenem te vabim v 'ustanavljajoci' klub/forum lastnikov konjickov te prekrasne korejske znamke... url je http://kia.rula.net/ zaenkrat nas je bolj malo, ampak pocasi nas bo ze kakih 10, morda 20, ...

kar se pa tice tvojega problema... ce bi dal blatnike ven butnat kakemu strokovnjaku bi zadeva verjetn kr dobr izpadla. ce nimas izkusenj ti ne priporocam da se tega lotevas sam... ce bi mene prjel da bi na clarusu ven butnal boke pa blatnike, bi kupu rezervne... oz.. morda kake iz odpada, ce bi bli celi, pa bi se potem nad njimi izzivljal. vso sreco pri modifikaciji.. pa fotoaparat v roke pa poslikaj cimvec!
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff To apr 20, 2004 7:15 pm

Gor ti pašejo pragi od kakšnega koli avta, ampak jih moraš skrajšati. Jaz sem jih na mojega (ko sem še ga mel) tudi hotel devat (avto bil prenizek in bi se potleh vlekel) potem pa sem opustil zadevo.Lepo pašejo od opel calibre (zender), ampak jih moraš odrezat. Homologacije itaki ne boš dobil tak, da ti priporočam, da daš komu delat. :roll:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 To apr 20, 2004 7:20 pm

Kia Pride = Mazda 121

Morda najdeš kaj za Mazdo :roll:

LP
Slika

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff To apr 20, 2004 7:22 pm

Tudi to je možnost. Ampak sem že jaz tudi izkal, pa ni nič za dobiti. Edino tam pri rižopapekih :roll: :lol:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To apr 20, 2004 7:23 pm

en v MB im azrihtano vijolično kia pride. če si iz mb ga ustavi pa malo intervjujaj :)
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov