Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
DoGeeZee
Nov uporabnik

Kraj: SLO

Gume za Audi A3

Napisal/-a DoGeeZee To apr 20, 2004 7:40 pm

Mam eno vprasanje. Moj avtomobicek (Audi A3 (stari model)), spuscen kar se le da brez posebne homologacije in je zaradi tega kr dost "trd". Zdj sm pa prsu na idejo da bi dau gor 225 in 17 colske gume, seveda z novimi feltnami (replika od Audi RS4 http://www.aaarims.com/wheels/audi-rs4-c.JPG ce koga zanima). Vse v redu samo skrbi me, da ne bo avto potem pretrd. Seveda bi to mogu tu homologirat na novo, kar pa ne stane tolk. Ce ma kdo ksne izkuanje s tem, nj mi prosim svetuje, ce kdo kaj ve naj mi prosim pove, da mi ne bo potem zal. :wink: . Hvala ze vnaprej
Zoom Zoom Zoom

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To apr 20, 2004 7:47 pm

kolko maš pa zaj gume gor??-celotno dimenzijo napiši
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Gume za Audi A3

Napisal/-a maky To apr 20, 2004 7:48 pm

DoGeeZee je napisal/-a:Mam eno vprasanje. Moj avtomobicek (Audi A3 (stari model)), spuscen kar se le da brez posebne homologacije in je zaradi tega kr dost "trd". Zdj sm pa prsu na idejo da bi dau gor 225 in 17 colske gume, seveda z novimi feltnami (replika od Audi RS4 http://www.aaarims.com/wheels/audi-rs4-c.JPG ce koga zanima). Vse v redu samo skrbi me, da ne bo avto potem pretrd. Seveda bi to mogu tu homologirat na novo, kar pa ne stane tolk. Ce ma kdo ksne izkuanje s tem, nj mi prosim svetuje, ce kdo kaj ve naj mi prosim pove, da mi ne bo potem zal. :wink: . Hvala ze vnaprej

homologiru boš lahko ker ma sestra na svoji a3 225/45/17 homologirane (za dimenzijo nism čist ziher (se mi zdele ne da it pogledat)).tako da v kolikor boš zravn feltn dobil še tuv z to dimenzijo boš lahko homologiral bp... avto ne bo pretrd sej to še ni taka kruta razlika od 65 kokr mam jaz (iz 65 na 35). samo se bo pa čutlo marisikaj več kot čutiš sedaj... predvsem mislim na razne grbince in kolesnice.... avto včasih na kolesnicah malo drugam odnese kakor sedaj...

samo jaz osebno bi razmišljal o 18" feltnah ;) ampak to je samo moje mnenje... mam pač fetiš na big wheels :oops: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
DoGeeZee
Nov uporabnik

Napisal/-a DoGeeZee To apr 20, 2004 8:01 pm

Zdj mam gor 205/60/15.
Jaja sej to mi je ze mehanik pravu, da vcasih avto mal tezko iz kolesnic dobis. Tudi 18 niso slabe ne, zgledajo hudo...nisem sploh preverjal 18 bom pa sedaj..hvala. Je pa tud res da se pa po gladki cesti peljes kot kralj in v ovinku kot cezar - no boljse v glavnem - je res ne? :D
Zoom Zoom Zoom

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To apr 20, 2004 8:06 pm

kolega ima na cupriR 225/30/18 se mi zdi pa ni kaj sila trdo. no če pelješ čez kakšno luknjo res vdari kot da bi zamo po felnah vozil samo ni panike
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To apr 20, 2004 8:07 pm

DoGeeZee je napisal/-a:Zdj mam gor 205/60/15.
Jaja sej to mi je ze mehanik pravu, da vcasih avto mal tezko iz kolesnic dobis. Tudi 18 niso slabe ne, zgledajo hudo...nisem sploh preverjal 18 bom pa sedaj..hvala. Je pa tud res da se pa po gladki cesti peljes kot kralj in v ovinku kot cezar - no boljse v glavnem - je res ne? :D

jah ne da ga težko iz kolesnic dobiš... sam gre tja :lol: :P :P :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To apr 20, 2004 8:50 pm

Mal poglej cene teh dimezij; če se ne motm je 215/45/17 clo cenejša, pa še lepš zgleda ker bo nižji-manjši presek-obseg gume. Avto pa ne bo pretrd, malce bolj sicer bo, sam ni panike :lol:

Uporabniški avatar
DoGeeZee
Nov uporabnik

Napisal/-a DoGeeZee Sr apr 21, 2004 3:41 pm

sj gume ze mam in sm jih relattivno pocen dubu, tko da zarad cene ni panika. drgac pa hvala vsm za nasvete
Zoom Zoom Zoom
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov