Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Kraj: Šempeter pri novi gorici

PROBLEM GLEDE DOMA NAREJENIH ODBIJACEV---HOMOLOGACIJA!!--

Napisal/-a djstane Pe apr 02, 2004 11:33 am

Zivjo klapa!!!
Imam velik problem glede odbijacev ki sem jih dal delat pa me zanima kako je z homologacijo ker cene bom mogel se placat certifikat + homologacija in to je 100.ooo sit :g: :ppppp A mi lahko kdo pomaga???? :?: :?: :?:
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Pe apr 02, 2004 5:04 pm

Jaz sem bil prejšnji na LPP kjer sem šel prvotno samo zaradi vpisa platišč in gum v homota, potem sem se pa odločil da poizkusim še homolomat spojlerje. Na netu sem našel od MS-DESIGNA TUV-e za prednji ,zadnji podaljšek, pragove in masko, in sem šel s tem na LPP poizkusit srečo. In uspelo je!
l.p.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Kraj: Šempeter pri novi gorici

Napisal/-a djstane Pe apr 02, 2004 5:50 pm

ja za podalske ni problem glede celih odbijacev pa nastane kar nekaj uprasanj!
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Pe apr 02, 2004 6:18 pm

Airborne je napisal/-a:Jaz sem bil prejšnji na LPP kjer sem šel prvotno samo zaradi vpisa platišč in gum v homota, potem sem se pa odločil da poizkusim še homolomat spojlerje. Na netu sem našel od MS-DESIGNA TUV-e za prednji ,zadnji podaljšek, pragove in masko, in sem šel s tem na LPP poizkusit srečo. In uspelo je!
l.p.

Ja pa ti niso nič cifer gledali samo s papirji si prišo tja jih pokazaj pa to je to al kaj...

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Pe apr 02, 2004 6:19 pm

tadejd je napisal/-a:
Airborne je napisal/-a:Jaz sem bil prejšnji na LPP kjer sem šel prvotno samo zaradi vpisa platišč in gum v homota, potem sem se pa odločil da poizkusim še homolomat spojlerje. Na netu sem našel od MS-DESIGNA TUV-e za prednji ,zadnji podaljšek, pragove in masko, in sem šel s tem na LPP poizkusit srečo. In uspelo je!
l.p.

Ja pa ti niso nič cifer gledali samo s papirji si prišo tja jih pokazaj pa to je to al kaj...

Ja točno tko :D
l.p.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Pe apr 02, 2004 6:20 pm

tadejd je napisal/-a:
l.p.

Cuj Tadej meni je Alan reko da lahko nekaj zrihta, zaj pa ne vem ce je to res, ker meni bo tudi naredo cele odbijace!
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Pe apr 02, 2004 6:26 pm

renault19 je napisal/-a:
tadejd je napisal/-a:
l.p.

Cuj Tadej meni je Alan reko da lahko nekaj zrihta, zaj pa ne vem ce je to res, ker meni bo tudi naredo cele odbijace!

Ja fajn bi blo kr če bi se to dalo,renault19 daj pozanimaj se če se bo dalo kaj zrihtat oa mi sporoči!!!

LP!!!

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Pe apr 02, 2004 6:35 pm

tadejd je napisal/-a:
renault19 je napisal/-a:
tadejd je napisal/-a:
l.p.

Ja fajn bi blo kr če bi se to dalo,renault19 daj pozanimaj se če se bo dalo kaj zrihtat oa mi sporoči!!!

LP!!!

BOM
Slika
Slika
Slika
Slika

G&F TUNING
Nov uporabnik

Kraj: Tuning dol

Napisal/-a G&F TUNING Sr apr 21, 2004 8:08 pm

ma a ni za spojlere podobno kot pr filtrih,ka niso zakonsko prepovedani.
spijler nesme imeti odsprej ostrih robou manših od 2.5 mm polmerou.
mislm da je neki tšnga.
zej upam da nism ki naumnga vn butnu.
Fan is not a straight line!!!

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 Sr apr 21, 2004 8:31 pm

G&F TUNING je napisal/-a:ma a ni za spojlere podobno kot pr filtrih,ka niso zakonsko prepovedani.
spijler nesme imeti odsprej ostrih robou manših od 2.5 mm polmerou.
mislm da je neki tšnga.
zej upam da nism ki naumnga vn butnu.

BILO I PROŠLO!!!!!!! :evil: :evil:

vajdo
Novinec

Kraj: Ribnica

Napisal/-a vajdo Sr apr 21, 2004 9:32 pm

A je tanov zakon ze sprejet. kak odstavek bi prosil.
Drač bom pa jst su na lpp, pa ce bo vprasal za odbijace bom reku da jih je ličar zje..l, ko je brusu sprickit in pa postrihal :P

Bomo vidl
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov