Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
pikec
Novinec

Kraj: Maribor

papirji za homologacijo

Napisal/-a pikec Pe jul 19, 2002 8:15 pm

pozdrav! mam novega punta pa gor sprednji podaljšek pa prage zaj pa sn hoto to homologirat (pa zraven še to da je spuščen pa temna stekla pa športni izpuh) pa so nastali problemi.tip ko dela spojlere mi je sicer dal papirje za vse od MS design-a ampak na RTI-u so mi rekli da papirji niso pravi da to sploh niso pragi pa podalšek od MS Design ampak so pragi od abartha podalšek pa od Cadamuro Design. a pozna kdo koga ko bi mi lahko zrihto take papirje?

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Re: papirji za homologacijo

Napisal/-a bravura Pe jul 19, 2002 10:45 pm

Ma ne mi reč, da bi moral tudi za razne podaljške imet homologacijo.....???
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Yariso
Nov uporabnik

Re: Re: papirji za homologacijo

Napisal/-a Yariso So jul 20, 2002 12:47 pm

bravura pravi:
Ma ne mi reč, da bi moral tudi za razne podaljške imet homologacijo.....???

baje..., tud mene so jebal in me še zarad spojlerjev, pa sm jim že mende prnesu vse papirje kar obstajajo pa še vedno ni dobr, tko da ne vem ka jim je.... mal so munjeni se meni zdi al pač....

:)

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI So jul 20, 2002 2:10 pm

MA kaj tem geliptarjem sploh nosiš za vpisvat v prometno prage,podalške...jest jim tega ne dam in ne bom dal vpisat pa nej se jeb... če se čjo!Za fedre mam homologacijski list,da ustrezajo vsem standardom...za šipe k jih bom dal zatemnit bom pa dal naj jih vpišejo v prometno sam to,druzga pa ni šans od mene tega oz tazga dnarja ne dobijo,ker so to sami pokvarjenci pol se pa še norca delajo pa hočjo met 500papirjev za en podalšek...Če me bo pa kaps (kar me je že)spraševal če mam papirje za avto k je tok nizek jim bom pa po starem odgovoru:da je avto športen in je tak od samga začetka.Pa mam v avtu radar detector pa se poklicaji kr neki pametne delajo,da je to prepovedan in ti kr hoče kazen napisat pol jim pa "zagroziš",da če mi napiše kazen,da ta moment pokličem odvetnika se pa userjejo pa kr ne napišejo kazni k je KAO PREDPISANA ČE MAŠ TO V AVTU,lažnivci pokvarjeni.Sicer pa moj radar detector ni več radar detector ampak "senzor za vzratno parkiranje" pa dajo mir,najboljš se jih na fin način rešim.
Vpište sam tist kar "je NUJNO POTREBNO" vpisat,da ti ne morijo (fedri znižani,izpuh pa temne šipe.

Yariso
Nov uporabnik

Napisal/-a Yariso Ne jul 21, 2002 9:59 am

VTI pravi:
MA kaj tem geliptarjem sploh nosiš za vpisvat v prometno prage,podalške...jest jim tega ne dam in ne bom dal vpisat pa nej se jeb... če se čjo!Za fedre mam homologacijski list,da ustrezajo vsem standardom...za šipe k jih bom dal zatemnit bom pa dal naj jih vpišejo v prometno sam to,druzga pa ni šans od mene tega oz tazga dnarja ne dobijo,ker so to sami pokvarjenci pol se pa še norca delajo pa hočjo met 500papirjev za en podalšek...Če me bo pa kaps (kar me je že)spraševal če mam papirje za avto k je tok nizek jim bom pa po starem odgovoru:da je avto športen in je tak od samga začetka.Pa mam v avtu radar detector pa se poklicaji kr neki pametne delajo,da je to prepovedan in ti kr hoče kazen napisat pol jim pa "zagroziš",da če mi napiše kazen,da ta moment pokličem odvetnika se pa userjejo pa kr ne napišejo kazni k je KAO PREDPISANA ČE MAŠ TO V AVTU,lažnivci pokvarjeni.Sicer pa moj radar detector ni več radar detector ampak "senzor za vzratno parkiranje" pa dajo mir,najboljš se jih na fin način rešim.
Vpište sam tist kar "je NUJNO POTREBNO" vpisat,da ti ne morijo (fedri znižani,izpuh pa temne šipe.

se čist strinjam s tabo da je brezveze devat vpisovat neke spojlerje,pragove,... mene so do zdej kapsi jebal sam zarad prešrokih gum, pa da je znižan. Ko sm pa šou delat homologacijo sm pa si mislu da je pač bolš če si še dam spojleje vpisat da ne bo kasnejših problemu sam problemi so šele nastal ko vsi drugi papirji so bli ok sam papirji za spojlerje kr niso in niso tapravi pa sm jim že prnesu sve in svašta, tk da res nevem a se oni mal norce delajo al ka!!!!

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Ne jul 21, 2002 2:37 pm

Yariso:men se zdi,da se mal norca delajo,ker očitno jim nben papir ni dost!Jest jim neb več nč prnesu glede na to kok se delajo "pametne".

Yariso
Nov uporabnik

Napisal/-a Yariso Ne jul 21, 2002 5:15 pm

VTI pravi:
Yariso:men se zdi,da se mal norca delajo,ker očitno jim nben papir ni dost!Jest jim neb več nč prnesu glede na to kok se delajo "pametne".

maš prau

[Sporočilo uredil/a Yariso na dan 21.07.2002 ob 17:17 GMT]

Tom318i
Nov uporabnik

Napisal/-a Tom318i Po jul 22, 2002 10:44 am

Mene pa zanima naslednje!!!
V kratkem mislim it na homologacijo, pa imam papirje za amortizerje, vzmeti, felne in izpuh. Na avtomobilu pa imam tudi pragove, zadaj prestavljeno registracijo pod odbijač, ki je osvetljena, vendar za te stvari nimam papirjev.
Je možno, da grem brez teh papirjev na homologacijo in da mi teh stvari ne vpišejo, pa čeprav so gor na avtomobilu????????
Zanima me tudi koliko stane homologacija in kje v okolici MS, ali MB se da to naredit???

Hvala za odgovore!!! LP Tom318i(327i)
TomE30Cabrio

Uporabniški avatar
vuk
Novinec

Napisal/-a vuk Po jul 22, 2002 11:57 am

To da so zelo težko smo itak že ugotovili;najbolj enostavno(al pa tudi ne) je da zadeve za katere nimaš kakršnih papirjev dol zmontiraš in jih pol po opravljenem homologacijskem pregledu zmontiraš nazaj gor. Homologacijo lahko nardiš v RTIju v MB;bivši TAM-na Teznu, samo se moraš prej naročit:02/450-26-00. Meni so recimo težili zaradi naknadno vgrajenega šibedaha.Še dobro da sem vzel potrdilo od Webasta zraven;ma vpisal pa ga vseeno,ni ker ga ni treba;težil pa je lahko.
Jaz sem tud menjal feltne in gume za čas homologacije,pol pa nazaj gor vrgel. Pa me policaji niso še nikoli zajebavali,k sreči;vedno so samo pogledali številke na zatemnjenih šipah.
lp vuk

Yariso
Nov uporabnik

Napisal/-a Yariso Po jul 22, 2002 5:06 pm

Tom318i pravi:
Mene pa zanima naslednje!!!
V kratkem mislim it na homologacijo, pa imam papirje za amortizerje, vzmeti, felne in izpuh. Na avtomobilu pa imam tudi pragove, zadaj prestavljeno registracijo pod odbijač, ki je osvetljena, vendar za te stvari nimam papirjev.
Je možno, da grem brez teh papirjev na homologacijo in da mi teh stvari ne vpišejo, pa čeprav so gor na avtomobilu????????
Zanima me tudi koliko stane homologacija in kje v okolici MS, ali MB se da to naredit???

Hvala za odgovore!!! LP Tom318i(327i)

tud če maš vse papirje še ne pomen da so tapravi, nažalost!!!

men se zdi da lahk homologacijo delaš samo v lj in mb, vsaj lan je blo tko.

Pa sporoč kak boš zrihtu zarad prestavljene tablce

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI To jul 23, 2002 9:26 pm

Dons je šu kolega prašat za tablco da jo je dal v odbijač ane pa jih je prašu tm če kej piskajo zarad tega.Pa so rekl sam da more met lučke za osvetlitev tablce pa ni problema,ker majo vw in nekateri avti tud to in pol njim sploh neb smel teh odobrit,tko je kronik na teh pregledih mu reku dans na lpp v lj.

Uporabniški avatar
vesko.style
Nov uporabnik

Kraj: velenje

Napisal/-a vesko.style Ne apr 25, 2004 8:14 am

:shock: se pravi, če grem js na lpp homologirat feltne, šipe pa vzmeti, za prage pa še nimam vse poštimano, mi teh ostalih stvari nebojo vpisali :?: !!
" NIKOLI NI PREPOZNO " !!!

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne apr 25, 2004 8:36 am

VE$KO je napisal/-a::shock: se pravi, če grem js na lpp homologirat feltne, šipe pa vzmeti, za prage pa še nimam vse poštimano, mi teh ostalih stvari nebojo vpisali :?: !!

bojo... pregledajo samo stvari katere hočeš homologirat...

samo če te bo pa policaj ustavil ti pa zna piskat za ostale stvari :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne apr 25, 2004 9:39 am

VTI in ostali ki pravit eda jim ne dast evpisat stvari: oni se pa res ne sekirajo če si jih vi date vpisat ali ne, se boste pa vi sekirali ko vam bodo policaji tablice pobrali pa kazen napisali, potem pa bost eše mogli na homo iti.!!

na RTI moreš imeti vs epapirje za tisto kaj homologiraš, ker gledajo vse žige, številke,.... za tisto kar pa ne dobiš homo pa ti v poročilo napišejo da je treba demontirat.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Ne apr 25, 2004 9:57 am

pikec je napisal/-a:pozdrav! mam novega punta pa gor sprednji podaljšek pa prage zaj pa sn hoto to homologirat (pa zraven še to da je spuščen pa temna stekla pa športni izpuh) pa so nastali problemi.tip ko dela spojlere mi je sicer dal papirje za vse od MS design-a ampak na RTI-u so mi rekli da papirji niso pravi da to sploh niso pragi pa podalšek od MS Design ampak so pragi od abartha podalšek pa od Cadamuro Design. a pozna kdo koga ko bi mi lahko zrihto take papirje?

Kaj si tak butl pa si sel na RTI.To si delal v MARIBORU, vem pri kerem si bil ja.
Nikoli vec ne idi na RTI, ker tam ne bos nic nardil.Poznam primem, ko je moj kolega sel nekaj tja delat, mislim da je bilo glih za felne, pa so mu hotli avto zaplenit.Budale misliljo da lhko delajo kar hocejo, tak da poznam puno folka ki se vozijo iz MB-ja v LJ.
Priporocam ti da gres va LPP v LJ!
Slika
Slika
Slika
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne apr 25, 2004 10:21 am

renault19 je napisal/-a:
pikec je napisal/-a:pozdrav! mam novega punta pa gor sprednji podaljšek pa prage zaj pa sn hoto to homologirat (pa zraven še to da je spuščen pa temna stekla pa športni izpuh) pa so nastali problemi.tip ko dela spojlere mi je sicer dal papirje za vse od MS design-a ampak na RTI-u so mi rekli da papirji niso pravi da to sploh niso pragi pa podalšek od MS Design ampak so pragi od abartha podalšek pa od Cadamuro Design. a pozna kdo koga ko bi mi lahko zrihto take papirje?

Kaj si tak butl pa si sel na RTI.To si delal v MARIBORU, vem pri kerem si bil ja.
Nikoli vec ne idi na RTI, ker tam ne bos nic nardil.Poznam primem, ko je moj kolega sel nekaj tja delat, mislim da je bilo glih za felne, pa so mu hotli avto zaplenit.Budale misliljo da lhko delajo kar hocejo, tak da poznam puno folka ki se vozijo iz MB-ja v LJ.
Priporocam ti da gres va LPP v LJ!

emmmm debata se jo odprla pred 2 leti!! tako da na izy z raznimi butl pa takimi žaljivkami!!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
vesko.style
Nov uporabnik

Kraj: velenje

Napisal/-a vesko.style Ne apr 25, 2004 11:35 am

8) ja js tud mislim , da policaji niso tko butasti, da nevejo kaj je treba pak kaj ni treba met poštimano ! mene so v zelenmu gaju ustavl , pa mi je policaj kr lepo našteu kaj si morm poštimat, pa me je spusto naprej !! danes naj vam bo je reku..... :wink:
" NIKOLI NI PREPOZNO " !!!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov