bravura pravi:
Ma ne mi reč, da bi moral tudi za razne podaljške imet homologacijo.....???
VTI pravi:
MA kaj tem geliptarjem sploh nosiš za vpisvat v prometno prage,podalške...jest jim tega ne dam in ne bom dal vpisat pa nej se jeb... če se čjo!Za fedre mam homologacijski list,da ustrezajo vsem standardom...za šipe k jih bom dal zatemnit bom pa dal naj jih vpišejo v prometno sam to,druzga pa ni šans od mene tega oz tazga dnarja ne dobijo,ker so to sami pokvarjenci pol se pa še norca delajo pa hočjo met 500papirjev za en podalšek...Če me bo pa kaps (kar me je že)spraševal če mam papirje za avto k je tok nizek jim bom pa po starem odgovoru:da je avto športen in je tak od samga začetka.Pa mam v avtu radar detector pa se poklicaji kr neki pametne delajo,da je to prepovedan in ti kr hoče kazen napisat pol jim pa "zagroziš",da če mi napiše kazen,da ta moment pokličem odvetnika se pa userjejo pa kr ne napišejo kazni k je KAO PREDPISANA ČE MAŠ TO V AVTU,lažnivci pokvarjeni.Sicer pa moj radar detector ni več radar detector ampak "senzor za vzratno parkiranje" pa dajo mir,najboljš se jih na fin način rešim.
Vpište sam tist kar "je NUJNO POTREBNO" vpisat,da ti ne morijo (fedri znižani,izpuh pa temne šipe.
VTI pravi:
Yariso:men se zdi,da se mal norca delajo,ker očitno jim nben papir ni dost!Jest jim neb več nč prnesu glede na to kok se delajo "pametne".
Tom318i pravi:
Mene pa zanima naslednje!!!
V kratkem mislim it na homologacijo, pa imam papirje za amortizerje, vzmeti, felne in izpuh. Na avtomobilu pa imam tudi pragove, zadaj prestavljeno registracijo pod odbijač, ki je osvetljena, vendar za te stvari nimam papirjev.
Je možno, da grem brez teh papirjev na homologacijo in da mi teh stvari ne vpišejo, pa čeprav so gor na avtomobilu????????
Zanima me tudi koliko stane homologacija in kje v okolici MS, ali MB se da to naredit???
Hvala za odgovore!!! LP Tom318i(327i)
pikec je napisal/-a:pozdrav! mam novega punta pa gor sprednji podaljšek pa prage zaj pa sn hoto to homologirat (pa zraven še to da je spuščen pa temna stekla pa športni izpuh) pa so nastali problemi.tip ko dela spojlere mi je sicer dal papirje za vse od MS design-a ampak na RTI-u so mi rekli da papirji niso pravi da to sploh niso pragi pa podalšek od MS Design ampak so pragi od abartha podalšek pa od Cadamuro Design. a pozna kdo koga ko bi mi lahko zrihto take papirje?
renault19 je napisal/-a:pikec je napisal/-a:pozdrav! mam novega punta pa gor sprednji podaljšek pa prage zaj pa sn hoto to homologirat (pa zraven še to da je spuščen pa temna stekla pa športni izpuh) pa so nastali problemi.tip ko dela spojlere mi je sicer dal papirje za vse od MS design-a ampak na RTI-u so mi rekli da papirji niso pravi da to sploh niso pragi pa podalšek od MS Design ampak so pragi od abartha podalšek pa od Cadamuro Design. a pozna kdo koga ko bi mi lahko zrihto take papirje?
Kaj si tak butl pa si sel na RTI.To si delal v MARIBORU, vem pri kerem si bil ja.
Nikoli vec ne idi na RTI, ker tam ne bos nic nardil.Poznam primem, ko je moj kolega sel nekaj tja delat, mislim da je bilo glih za felne, pa so mu hotli avto zaplenit.Budale misliljo da lhko delajo kar hocejo, tak da poznam puno folka ki se vozijo iz MB-ja v LJ.
Priporocam ti da gres va LPP v LJ!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov