Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
mat3j
Novinec

Kraj: Maribor

homologacija v mariboru ?, homologacija šp. filtra

Napisal/-a mat3j Po apr 26, 2004 8:15 pm

ja zopet homologacija :) vem da je že bilo veliko govora o tem samo točno tega kar mene zanima nisem zasledil
no pa k problemu
Rad bi naredo homologacijo za gume 195/50 R15, nimam pa TUV-a in niti kartončka, gor sem pa dal gume 195/50/15 (gre za protona serije 300)
zanima pa me :
-lahko kartonček dobim pri zastopniku za protona in če ja, je to tam proti šentilju, nasproti jarca, tam ko majo tudi za kijo
-lahko homologiraš tudi kje v Mariboru(baje nekje pri TAM-u)
-ali se športni filter lahko/ga je treba homoligra/t(mam samo račun od filtra), pa koko je cena(za homologacijo filtra)
-a je kaka možnost da ti gume/felne homologirajo brez TUV-a, al si ga morem zrihtat?
-ali rabiš homologacijo tudi za nastavek(je dupli pa gor zašvasan)

sn zaj to najdo na foromu

napisal yugo:
Alo...če si kupu nove feltne pol moraš tuv zraven dobit...če ne pa pejd na uradno stran proizvajalca tvojih felten in šalji mejl...če boš mel srečo ( nabrž boš) ti bodo poslali kopijo Tuva...sa tem greš pol na LPP...in če ti robovi gume ne gledajo izpod blatnika bo vse ok
a to štima(glede tuv-a) maš lahko saamo spritano?

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Po apr 26, 2004 8:45 pm

Za šp.filter ne rabis homologacije...

Za gume se pa pejt pozanimat, ce lahko dobis kartoncek, pa napisi se kaksno dimenzijo gum si prej uporabljal...itd itd

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Po apr 26, 2004 10:13 pm

Ja , pri Avto Potocniku, nasproti Porsche Maribor, so tudi zastopniki protonov , samo ti priporocam da se pozanimas in nasploh vozis rajse na servis pri Avto Koren na Pragerskem, ker Potocnik je odkrito povedano d****, lacen na denar (pac moje izkusnje). Samo mislim da bi se glede kartoncka moral obrnit na RTI. Tudi sam ga nimam, oz. imam samo kopijo kartoncka ki je na RTI-ju (glupa 1. lastnica ga je najbrz zgubila), ko sem pa vprasal zakaj dobim samo kopijo, pa mi je trgovec posrednik, kjer sem avto kupil povedal, da baje ni mozno dobit orginala, ker v sloveniji ni vec uradnega uvoznika :roll: . Tak da javi, ko se bos pozanimal ..

Aja pa daj slike gor , da vijimo felne :P
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov