Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

led kanoni-zunanji za osvetlitev armature

Napisal/-a Ruff_RydeRR Ne apr 25, 2004 9:46 pm

a jih ma kdo kako ste zadovolni itd itd tnx
My soul almost complete ;)

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Po apr 26, 2004 11:44 am

men se zdi da ima to regy namontirano nekako na ogledalo drugače pa s chipom kontakteraj ker je on bolj na tem področju drugače pa je tudi odvisno kaj nameravaš osvetliti in kaj ne vse ima soj čar
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Napisal/-a Ruff_RydeRR Po apr 26, 2004 9:40 pm

mislu sm osvetlit armaturo k mam belo podlago pa muislm da bi kr sedl k ne vem če bi šu lih usa tista 'čreva' :) odperat pa modre ledice not dajat

Yacksy
Novinec

Kraj: Okolica Novega mesta

Napisal/-a Yacksy Po apr 26, 2004 10:08 pm

Vse se da. Ful dopade, če osvetlitev zamenaš. Ti jo maš od odzadi, tko kot jaz Ne vem kolk bi šlo z plavo, sam z rdečo kar zažiga :D
Sem tut neki s plavo probavu, sam kaj k ma renault neke bolne fore, da je plastika rumena, pol pa zelena svetloba vn pride. Sam jest mam rdeč avto, tko da rdeča kar sede.

Čekid out

http://www.rk.avtomobilizem.com/renaultforum/viewtopic.php?t=554&postdays=0&postorder=asc&start=0
Shit Happens

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Napisal/-a Ruff_RydeRR Po apr 26, 2004 10:15 pm

[quote="Yacksy"]Vse se da. Ful dopade, če osvetlitev zamenaš. Ti jo maš od odzadi, tko kot jaz Ne vem kolk bi šlo z plavo, sam z rdečo kar zažiga :D
Sem tut neki s plavo probavu, sam kaj k ma renault neke bolne fore, da je plastika rumena, pol pa zelena svetloba vn pride. Sam jest mam rdeč avto, tko da rdeča kar sede.

kako mislš 'odzadi' a je ful dela za to zamenat

Yacksy
Novinec

Kraj: Okolica Novega mesta

Napisal/-a Yacksy To apr 27, 2004 10:42 pm

Jestm mam sicer malo drugačno armaturko kot ti (ti maš več števcev), sam po mojem, da je osvetlitev podobno uštimana. Pr men so ble original 3 žarničke pod števci. Pol mi je pa ena crknla, pa mi je dokurčlo, sem pa vse z ledicami zamenal. Same števce osvetljuje 21 ledic, sam jih bom dodal še kakih 7, ko bom še enkrat razdiral.

Jest sem se sam z števci zajebaval cel dan. S tem, da sem to prvič naredu, če bi še enkrat bi v pol karajšem času naredu. Je treba vse ven vzet, razšraufat, ledice lepo razportedit da je osvetlitev enakomerna, vse spet zvezat,.... Preber si post, sem kar dobr zadeve tam not razložu.
Shit Happens
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov