tedy je napisal/-a:a mi lahk kdo pove če se bojo policaji zlo spotikal ob gume 185/55 R15, prej so ble gor gume 155/80 R13. Avto je pa cosa B. pa kaj naj nardim glede tega. aja pa še to govori se o nekem odstopanju zard gum pa to, Kakšno je to odstopanje pa kje ga vidš.
lp.
tedy je napisal/-a:a mi lahk kdo pove če se bojo policaji zlo spotikal ob gume 185/55 R15, prej so ble gor gume 155/80 R13. Avto je pa cosa B. pa kaj naj nardim glede tega. aja pa še to govori se o nekem odstopanju zard gum pa to, Kakšno je to odstopanje pa kje ga vidš.
lp.
lp.
tedy je napisal/-a:ok tnx!
Mam pa še en problem. Rad bi naredu homologacijo za zgori omenjene gume ampak nimam TUV-a od felg ker so že mal starejše. ka naj nardim? Nimam pa niti homologacijskega kartončka, če kir ve kolk pride, če ti ga nardijo pa kje ga dobim?
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov