Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

mcoupe
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a mcoupe Po maj 10, 2004 6:57 pm

maky je napisal/-a:ups :oops: :oops: :oops:
se ti iskreno oproščam :oops: :oops: (če ti kaj pomaga sm glasoval zate v kopru :wink: )

ni kej na napakah se učimo!
za glas v kopru pa hvala vendar na koncu ni pripomogel k ničemer, pa vendarle je važen da smo se meli vsi kul a ni tko! :wink:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To maj 11, 2004 8:18 am

Ja zato sprešujem, kvaliteta pa to, pa moj avto je še večji, težji ipd. Edin vozu bi ga najbrž pr istih hitrostih kot ti :D

Sej zaenkrat še dnar ne seže do tja, drgač so mi pa všeč take k maš ti al pa take k so na Puntotu (Vittoria).
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To maj 11, 2004 8:49 am

Nixxon je napisal/-a:Ja zato sprešujem, kvaliteta pa to, pa moj avto je še večji, težji ipd. Edin vozu bi ga najbrž pr istih hitrostih kot ti :D

Sej zaenkrat še dnar ne seže do tja, drgač so mi pa všeč take k maš ti al pa take k so na Puntotu (Vittoria).

samo pazi ker na vsakem avtu n ezgledajo lepo vsaj za mene ne. ima en na golfu pa mi sploh niso všeč tukaj na meganu p acarsko zgledajo!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon To maj 11, 2004 9:31 am

Sej zato se pa nagibam proti Vittoria (so na unmu Puntu), ker so kraki debelejši, jest mam pa bobne zadaj. Še lepše so mi une k so M3 look, samo se bojim da bi na mojem zgledale češko, sem na enmu Passatu vidu, sicer 15" al mogoče 16", pa ni tko kul.

Itak bi ga pa mogu spustit, sm mislu ene 40mm, najbrž Eibach al pa ///M podvozje.

Ko bo dnar :roll:
Slika

Uporabniški avatar
rPoint77
Nov uporabnik

Kraj: Obala

Napisal/-a rPoint77 To maj 11, 2004 10:30 am

maky je napisal/-a:megane je habbich-ov,lastnik puntota pa se mi zdi da ni na forumu aktiven :wink:

kot je reku maky nisem na forumu aktiven ampak kolkor se da spremljam debate 8)
glede felten pa vam trenutno iz mojih izkušen ne vem povedat ker jih mam gor šele
2 tedna ampak kolkor sem se pozanimal vem da je ta nova serija 'prestige' bolša od prejšnje. vam bom vedu povedat po kakšnem opravljenem testu :wink:
rPoint77-Slovenian Design
Slika

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen To maj 11, 2004 6:04 pm

Nekaj mescev nazaj je bla debata od teh feltn. Alessio je vcasih delal zelo mehke feltne (slaba mesanica aluminija) in jih je tudi slabo barval, so se rade lupile. So pa menjali kompleten postopek, so dosti boljse in boljse barvane.

Samo zdej pa nevem ce so uvedli to kakovost na vse feltne al samo na modele Prestige.
Made in Japan

sok
Nov uporabnik

Napisal/-a sok To maj 11, 2004 8:58 pm

BRAVO, res lep megan petarda! A bi mi lahko povedal kje se da dobit te platišča ter cena? :oops:

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To maj 11, 2004 9:32 pm

sok je napisal/-a:BRAVO, res lep megan petarda! A bi mi lahko povedal kje se da dobit te platisca

V trgovini! :D :D

Poklic Todivo v Sencurju, se da vse dobit

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Sr maj 12, 2004 8:27 am

Kolk je pa cena pri nas? Ker v Italiji ma e-speedup te oboje celo v akciji.
Slika

mcoupe
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a mcoupe Sr maj 12, 2004 1:04 pm

Ja tko k je habich reku pr Todivotu v Šenčurju pri Kranju jih ma kr ugodno!saj takrat so ble k sem jih kupil !

ps.pa ne me vprašat za ceno k se ne spomnem več!sori
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov