Mare9mm je napisal/-a:Ej cabrio, jest sem slišu, da je ta model v Rijeki delu tud unga črnga Polo Classic, k je bil v Kopru, sam zadeva je taka... Kaj pol s papirji uštimaš? Jest bi tud pr Hrvatu delu, če bi loh pol pr nas homologeru.
Drugač pa v tujino po odbijače , k majo TUV, pa zbrat vsak del body kita posebaj, pa nardiš unikatno kombinacijo... Pol ti jo pri nas ličar zmontira, da ti račun za delo, da je blo profesionalno opravljeno, pa greš homologirat, pol ti pa loh kdor hočeš še dodatno zadevo predela, ko maš že enkrat zrihtane papirje... Sam to je vse skupi cajt in denar... obojega zelo veliko.
CABRIO je napisal/-a:Mare9mm je napisal/-a:Ej cabrio, jest sem slišu, da je ta model v Rijeki delu tud unga črnga Polo Classic, k je bil v Kopru, sam zadeva je taka... Kaj pol s papirji uštimaš? Jest bi tud pr Hrvatu delu, če bi loh pol pr nas homologeru.
Drugač pa v tujino po odbijače , k majo TUV, pa zbrat vsak del body kita posebaj, pa nardiš unikatno kombinacijo... Pol ti jo pri nas ličar zmontira, da ti račun za delo, da je blo profesionalno opravljeno, pa greš homologirat, pol ti pa loh kdor hočeš še dodatno zadevo predela, ko maš že enkrat zrihtane papirje... Sam to je vse skupi cajt in denar... obojega zelo veliko.
Zadeva je taka: Če kupiš feltne tolk široke da ti gledajo ven iz avtomobila
in imajo te feltne TÜV, ti na tem papirju piše da moreš v primeru montiranja felten na avto zagotoviti primerno pokritost platišč. Torej ti na preostane nič drugega kot da blatnike poširiš.
Meni so to sami na LPP Ljubljana to zatrdili, da to lahko naredim. Pomembno ja da ko na homologaciji postavi vaservago navpično guma oz. feltna na zgornjem koncu na sme gledati ven.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov