Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
SonGoku
Nov uporabnik

Kraj: Pod Pohorjem

Napisal/-a SonGoku Po maj 10, 2004 10:29 am

mislim, da ravno ni važno kateri avto maš ->za neonke poglej na ta link
http://users.volja.net/dino22/
Slika

CABRIO
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a CABRIO To maj 18, 2004 12:18 pm

Ja fazer sicer dela take stvari ampak je precej drag. Pa še prepričevat ga morš da se sploh sprav kej naredit.
Jaz poznam modela na Rijeki na Hrvaškem k obvlada take zadeve u nulo.
Men je poširu golfa III.
Drugač pa je dobil tudi tretjo nagrado na Golf gti Treffnu na Worthersee lansko leto seveda.

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm To maj 18, 2004 12:39 pm

Ej cabrio, jest sem slišu, da je ta model v Rijeki delu tud unga črnga Polo Classic, k je bil v Kopru, sam zadeva je taka... Kaj pol s papirji uštimaš? Jest bi tud pr Hrvatu delu, če bi loh pol pr nas homologeru.

Drugač pa v tujino po odbijače , k majo TUV, pa zbrat vsak del body kita posebaj, pa nardiš unikatno kombinacijo... Pol ti jo pri nas ličar zmontira, da ti račun za delo, da je blo profesionalno opravljeno, pa greš homologirat, pol ti pa loh kdor hočeš še dodatno zadevo predela, ko maš že enkrat zrihtane papirje... Sam to je vse skupi cajt in denar... obojega zelo veliko.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

CABRIO
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a CABRIO Po maj 24, 2004 12:24 pm

Mare9mm je napisal/-a:Ej cabrio, jest sem slišu, da je ta model v Rijeki delu tud unga črnga Polo Classic, k je bil v Kopru, sam zadeva je taka... Kaj pol s papirji uštimaš? Jest bi tud pr Hrvatu delu, če bi loh pol pr nas homologeru.

Drugač pa v tujino po odbijače , k majo TUV, pa zbrat vsak del body kita posebaj, pa nardiš unikatno kombinacijo... Pol ti jo pri nas ličar zmontira, da ti račun za delo, da je blo profesionalno opravljeno, pa greš homologirat, pol ti pa loh kdor hočeš še dodatno zadevo predela, ko maš že enkrat zrihtane papirje... Sam to je vse skupi cajt in denar... obojega zelo veliko.

Zadeva je taka: Če kupiš feltne tolk široke da ti gledajo ven iz avtomobila
in imajo te feltne TÜV, ti na tem papirju piše da moreš v primeru montiranja felten na avto zagotoviti primerno pokritost platišč. Torej ti na preostane nič drugega kot da blatnike poširiš.
Meni so to sami na LPP Ljubljana to zatrdili, da to lahko naredim. Pomembno ja da ko na homologaciji postavi vaservago navpično guma oz. feltna na zgornjem koncu na sme gledati ven.

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Po maj 24, 2004 2:06 pm

CABRIO je napisal/-a:
Mare9mm je napisal/-a:Ej cabrio, jest sem slišu, da je ta model v Rijeki delu tud unga črnga Polo Classic, k je bil v Kopru, sam zadeva je taka... Kaj pol s papirji uštimaš? Jest bi tud pr Hrvatu delu, če bi loh pol pr nas homologeru.

Zadeva je taka: Če kupiš feltne tolk široke da ti gledajo ven iz avtomobila
in imajo te feltne TÜV, ti na tem papirju piše da moreš v primeru montiranja felten na avto zagotoviti primerno pokritost platišč. Torej ti na preostane nič drugega kot da blatnike poširiš.
Meni so to sami na LPP Ljubljana to zatrdili, da to lahko naredim. Pomembno ja da ko na homologaciji postavi vaservago navpično guma oz. feltna na zgornjem koncu na sme gledati ven.

Za sirjenje blatnikov sploh ni problema, ker to svetujejo na LLPju. Z aerodinamicnimi dodatki je problem, sicer smo pa ze velikrat napisal moznosti kako tud razne TUVe spedenat :twisted:
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov