TITan je napisal/-a:Pašejo tud ET 15 na ta stare Civice pa CRX pri 7J feltnah (še lepš zgledajo pomoje).
Odvisno na katere stare. Jaz imam na HB l.91 feltno 7J in ET38 pa mi guma še zdaj malenkost ven gleda (bok gume), torej če bi imel et15 bi mi 2cm gume ven gledalo - not nice
aja sem pozabu povedat.za hondo civic bingo,zdej mam gume gor 175.70.13 dal bom pa 195.50.15 pa mi jih en ponuja pa prav da mam et35 dej pa preverjam ce je res.
kamnican je napisal/-a:aja sem pozabu povedat.za hondo civic bingo,zdej mam gume gor 175.70.13 dal bom pa 195.50.15 pa mi jih en ponuja pa prav da mam et35 dej pa preverjam ce je res.
ej monster a si ze kej uprasu frenda za un da bi mel pr hondi bingo 90 konj k zanc k sem su jest tja je reku 16 jurjov to je pa mal velik.k si ti govoru da je v lj nek za 5k ajde
kamnican je napisal/-a:ej monster a si ze kej uprasu frenda za un da bi mel pr hondi bingo 90 konj k zanc k sem su jest tja je reku 16 jurjov to je pa mal velik.k si ti govoru da je v lj nek za 5k ajde
HUh, o ceni jaz nisem nic govoril...
Drugace pa ce si na honda forumu oz na tem lahko na pm posles mu kolk stane zadeva... na nick COBO
lp
Uf una dihtunga za Bingeca, pride okol jurja če se ne motm , mogoče 2 Si pa pol tm na cca 86 konjih, za ostalo treba še elektronko porihtat (ECU menjat)