Mi mamo 1.2 60KM k naj bi mel 155 končno, pa fotr (k avto voz njegovim letom primerno, k en starček) avto do 150 prpele na ravnini čist "u izi", končno bi pa po moje lohka mel okol 165,170... ne razumem zakaj 1.2 80 KM k am res fajn navito mašino ... nebi šu 200?
Hvala za vasa mnenja! Na kratko; ALU platišča MiM sem dobo od nasih severnih sosedov in niso v katalogu 2004 tako da ne iskat. Lahko pa jih dobite prek ALU PROFI v Šikolah. Stekla so zatemnjena po nasih slo. predpisih. Torej 10% spredaj in 55% zadaj. Ce ima se kdo kaksno vprasanje na mi piše na PM
Jz sm se vozu z takim avtom, mislm tako masino, pa je slo res 200 sam je biv mal klanc navzdol pa se stevc laze, drgac pa gre, tm pri postojni k je na dol
Ne se kregat fantje, men gre 200 (po števcu, vzporedno s kakšnim močnejšim avtom še nisem probal), sam mora bit minimalen klanc. Tisti tovarniški podatki pa itak niso za nobeno rabo.
jaz sm vozu sportinga od očetata ene kolegice(tistega s 6imi brzinami)
po avtocesti-ravnina tam do 190-po števcu...kolk je realnih pa je drugo vprašanje
Avto kr lepo zgleda (tazga sm mev jaz-bele barve,škoda ni ga več). Sam tele podalške nimaš nič holo-lomota!!!!Ali se pač motim????
Drugač pa spustit,sam ne pretiravi da nauš kuj use polomu!!!!!