Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Lester

Napisal/-a Fiat Tipo To jun 01, 2004 11:51 am

A kdo ve če je v sloveniji kak zastopnik za znamko LESTER ? (spojlerji pragovi.itd.)
Al pa kdo, ki dela njegove kopije. Ker če ga ni bo treba v Italijo pičit.

Namreč rad bi kupil tak sprednji spojler. Fazer ga nima. Un iz podolnice ciril smrtnik tud ne. Uglavnem do zdej pri nas nisem zasledil da bi kdo prodajal za lesterja.

Slika

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule To jun 01, 2004 11:54 am

A kdo ve slučajno če ima un Ciril Smrtnik kaj porihtano glede homologacije pa tega?

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tipo-mania To jun 01, 2004 12:11 pm

Kar se Smrtnika tice nima se zaenkrat nc porihtan glede homologacije-je pa tut vprasanje kolk ma zdej sploh se casa ker dela za neke colne dodatno opremo za tujino-tko da je bol mal pr avtomobilih-Tipo a ti nujno rabs papirje-pa zakaj bi glih od Lestrja kupil k je pa skor isti kt original-vzem en cel rabljen odbijac in ga sam mal porez,predeli in bo unikaten pa se na tehnicnem ti ne morjo tezit ker je zadeva original-sm pa zadnjic vidu tvoj avto pred Kolosejem-lepo zrihtana zadevca-sploh feltne zgledajo u zivo bols kukr na tej slikci :D
DJ Jay

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 To jun 01, 2004 12:22 pm

Tipo-mania je napisal/-a:-vzem en cel rabljen odbijac in ga sam mal porez,predeli in bo unikaten pa se na tehnicnem ti ne morjo tezit ker je zadeva original-

Po kasni logiki naj bi to bil se vedno original odbijac? :ue
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Napisal/-a Tipo-mania To jun 01, 2004 12:27 pm

Odsraufas iz avta odbijac ga predelas-nism reku da mu dodas podaljske,flipe al kar kol-ampak sm mel u mislih da se izreze kaka odprtina-ena,dve-mrezca-kaksne druge meglenke ce je zelja po njih-se zadevo lepo skita,pobarva in mamo drug odbijac na katermu je pa se vedno sifra in odtis FIAT kar je pomembno da ti ne morjo tezit da to ni original-kako bo pa en majstr na tehnicnem vedu da to ni od Tipota odbijac-recs da je to TOP MODEL in si kupu ze z avtom tak odbijac in CIAO
DJ Jay

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 To jun 01, 2004 12:40 pm

FiatTipo: Vem za eno trgovino v centru Trsta (pri ponterošu) ki nabavlja lester robo, samo ti priporočam raje kako drugo firmo ker tako grdih dodatkov kot jih ma lester jih ni za dobit okoli (čeprav ta podaljšek sploh ni grd, mogoče še v barvi karoserije bi bil super)

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 To jun 01, 2004 12:54 pm

Tipo-mania je napisal/-a:Odsraufas iz avta odbijac ga predelas-nism reku da mu dodas podaljske,flipe al kar kol-ampak sm mel u mislih da se izreze kaka odprtina-ena,dve-mrezca-kaksne druge meglenke ce je zelja po njih-se zadevo lepo skita,pobarva in mamo drug odbijac na katermu je pa se vedno sifra in odtis FIAT kar je pomembno da ti ne morjo tezit da to ni original-kako bo pa en majstr na tehnicnem vedu da to ni od Tipota odbijac-recs da je to TOP MODEL in si kupu ze z avtom tak odbijac in CIAO

Ajaaaaa pa tako povej, kaj ti je nerodno :EE :mrgreen:
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen To jun 01, 2004 4:35 pm

Skull23 je napisal/-a:FiatTipo: Vem za eno trgovino v centru Trsta (pri ponterošu) ki nabavlja lester robo, samo ti priporočam raje kako drugo firmo ker tako grdih dodatkov kot jih ma lester jih ni za dobit okoli (čeprav ta podaljšek sploh ni grd, mogoče še v barvi karoserije bi bil super)

Se podpišem pod tole... Lester, dej zamenji designerje! :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 To jun 01, 2004 8:02 pm

Pa fotografa bi mogli tudi menjat. Evo kje so se mi najbolj zamerli:

:-:o Slika

Pa iste cene majo kot rieger?!?!?

Če to ni za zbruhat...

peco_
Nov uporabnik

Lester

Napisal/-a peco_ To jun 01, 2004 8:11 pm

Mislim da ima opravka z Lestrom Ženko iz Vrhnike al tm nekje okoli.

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo To jun 01, 2004 9:51 pm

Zadeva je taka da dosedaj nisem nikjer zasledil da bi katera od firm imela sprednji podaljšek odbijača. Imajo že nekaj od abartha in ms designa sam to so celi odbijači drugi.Kar sem jaz gledal je tukaj edin Lester. Se pa strinjam da ima ta firma obupne styling dodatke za avtomobile . vsaj za tipota je živa merda, razn tega podaljška. Papirjev za sprednji spojler ne rabim ker ga imam po enem hudo srečnem naklučju že vpisanega v homo kartončku za spredaj in zadaj. Zadnjega bom naredil sam iz poliestra. Za sprednjega pa bi rajši kupil zadevo in ga pol predelal,ker če je kaka mehka plastika al pa bolj guma je še vedno boljše kod poliester ker se hitro polomi.
Predelava odbijača z tem podaljškom bo pa pol izgledala tako.
Slika
vsaj zdi se mi da je ta podaljšek isti sam malenkost predelan.

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 To jun 01, 2004 10:01 pm

No no to je že mega, samo mrežice so pa škifo.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To jun 01, 2004 10:10 pm

Lester nima paprijev za homologacijo, oz. jih ni imel še letos januarja,
kako je zdaj ne vem, vendar sem 99% prepričan da jih še vedni nima!

da se naročiti iz kataloga :wink:
drugače pa pri nas to prodaja A3M, vendar odsvetujem tam nabavit... :!:

jst bi si omislil katero drugo firmo, če je homologacija zaželjena :wink:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Napisal/-a Tipo-mania To jun 01, 2004 10:17 pm

Aha tkole obdelana zadevca pa kr dobr zgleda-mi je poznan ta Tipo sam iz strani pride pa mal cudn za moj okus,ja pa tiste mrezce k so cist spodaj so odvec-drgac pa kr cool-je pa res da se za Tipote dobi zelo malo in tut po tujih forumih nism nc kej zasledu kukr to da so se loteval predelave original odbijacev-me veseli da je se kak Tipo FAN
DJ Jay

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo To jun 01, 2004 11:27 pm

Skul kere mrežice si mislu a tiste v podaljšku al v samem odbijaču, ker tisto v odbijaču mi zakon zgleda in bom ta teden skombiniral . sam mrežica bo bolj redka.
Kar sn pa po tujih forumih gledal sicer jih ni velik nekaj je na še neka argentinska stran 2 nemški ena brazilska in ena angleška . če veš še za kako stran mi povej , sam men se zdi da je to več al manj vse kar je dokaj kvalitetno.

Hugo homologacijo za to že imam zdaj moram sam še gor dat pa ne rabim nobenih papirjev za to. A3m nima za tipota nič razn v njihovem katalogu je edina zadeva zadnji strešni spojler od ms design, ki pa ga itak ni mogoče več dobit ker so vse zaloge pošle zadnje so pa naredeil leta 2000 pol pa konc.

Tipo-mania kar se pa Tipo fanov tiče sn pa čist notr. Čez približno ene 2 meseca upam da bom spravil vse kar sn hotu skupaj (rihtam že 4 leta) in bom pol slike objavil prej in potem. Ima tukaj ena ženska original istega tipota letnik barva oprema uglavnem 100% enak kot je bil moj original ko sn ga kupu. tak da bom lohk primerjavo naredil.
To je taka huda razlika da ne moreš verjet. Dobesedno iz gajbe naredil za mene idealnega tipolja.

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Napisal/-a Tipo-mania To jun 01, 2004 11:36 pm

Jah po moje ni prou velik strani za Tipo FANE in mislm da si kr vse najdu kar je pametnih-na nemskih se da kr dost vidt in najdt-ja kar se pa predelav tice mam jest se kr neki stvari u planu pa ze zdej je cist drgacen moj avtocek od serijskih-mogoce bo letos narjen vecina stvari drgac pa drugo leto-se nc ne mudi-pocas,z uzitkom pa da bo narjen u nulo-TIPO zakaj ne prides kdaj na kak show da si kej izmenjamo ideje in gremo na :pivo
DJ Jay

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 Sr jun 02, 2004 5:58 am

Fiat Tipo: ma nevem če smo se razumeli, uglavnem reže so kul, same mrežice so bedne, luknje, barva itd... večje luknje bi mogle bit pa lepa silver barva...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr jun 02, 2004 7:03 am

Skull23 je napisal/-a:Pa fotografa bi mogli tudi menjat. Evo kje so se mi najbolj zamerli:

:-:o Slika

Pa iste cene majo kot rieger?!?!?

Če to ni za zbruhat...

U daj fack, glej kaki spojlerji, kje lahko to kupim? :lol: :lol: :lol:
Dobri so, primerni pa za stylanje zetora :P

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr jun 02, 2004 4:36 pm

dobr no... monsta poglej ker letnik je to... :roll:

zdej ma lester kar neki lepih stvari za kupit :wink