Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. To jun 08, 2004 8:55 pm

Master7 je napisal/-a:PA SMO SPET NA ZAČETKU!
Valda, da se splača 100% se splača, tako svetlobo k jo dobiš od xenonk jo nikjer ne dobiš. Da bi nekdo pipnu moje xenonke ga na mestu ubijem. Ne sam, da so frajerske so tudi 300% boljše glede varnosti ter svetilnosti.
LP

A to verjetno mislis svojo varnost, ker tok mocna svetloba mot tudi druge na cesti (beri: vsak ta drug voznik nasproti vozecega avta ti j**e mater)
Into velja lih za naknadno vgrajene xenonke, na serijskih je ze prov nastiman.

To je sicer samo moje mnenje...

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Sr jun 09, 2004 10:26 am

OK priznam, da te motjo, če kdo ponoči pelje za tabo to je res muka, če pa je nasproti vozeč je pa 100 x manj moteče kot pa navadne lampe.
LP

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr jun 09, 2004 10:56 am

Master7 je napisal/-a:OK priznam, da te motjo, če kdo ponoči pelje za tabo to je res muka, če pa je nasproti vozeč je pa 100 x manj moteče kot pa navadne lampe.
LP

Aja, kokr so na eni oddaji na TV rekl (nemški), so glih zato v zakon dalli avtomatsko nastavitev višine snopa, ker nasprotivozeče moti. Mislm, močneje svetijo. In zakaj bi bla razlika spredaj/zadaj, še posebej tko kot si ti reku???
Slika

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Sr jun 09, 2004 11:03 am

Ja po mojih vozečih izkušnjah mene osebno manj motijo nasproti vozeče xenonke, za druge pa ne vem. Če mi pa za ritjo peljejo me pa njihova svetloba mot k se mi odbija v ogledala.

LP
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 20 gostov