4Sale pravi:
To ti lahko naredijo tisti, ki se ukvarjajo s temnenjem stekel. Vprašaj pri AW Design d.o.o ( gsm: 041/619-886 ) v LJ.
Glede rdeče prozorne barve pa zna bit problem.
Cena je cca. 5.000 SIT.
Zaradi tega problemov na tehničnem ali s policaji ne bi smel imet.
4Sale pravi:
Kolikor sem jaz gledal po predpisih je dovoljen trak na vetrobranski šipi, ki kao preprečuje da ti sonce sveti v oči. V LJ kolikor vem niti nimamo kakšnih problemov s tem. Seveda pa je to le teorija.
Jst ga imam drgač na Toyoti - srebrnega (špegu), cca. 18 cm širokega.
xtreme_kadettek pravi:
ja ce se ne motim lahko imas 10-15% trak ki je prosojen!!!tak sem jst prebral v zakoniku.......
4Sale pravi:
Monster_D, nekje sem zasledil, da je tako - bom probal izbrskat kje to piše. Do takrat pa roke v žepe, da ne bojo na tehničnem nastradali po nedolžnem![]()
. Je pa problem v tem, ker vsak nekaj po svoje interpretira
.
Aja, glede barv teh folij - ni prav velika izbira, ponavadi so take kot za temnenje stekel. Dobijo se tudi barvaste, sam tisto je od tuje firme FoliaTec. Po moje najbolš, da res pokličeš in vprašaš kaj je na stvari.
Upam, da ti uspe. Pa še vprašaj če je to dovoljeno, mogoče imajo oni tam kakšne bolj 100% informacije.
[Sporočilo uredil/a 4Sale na dan 11.02.2003 ob 21:59 GMT]
Jesus pravi:
aja kje pa je ta firma aw design k si napisu 4sale???
lp martin
BiMMER pravi:
Izjema je le ozek pas na zgornjem robu vetrobranskega stekla, ki je namenjen zaščiti pred soncem.
BiMMER pravi:
A veš kaj je "zakon interpretacije zakonov"???
Državni organi oz. nosilci javne oblasti (torej vsi ki morajo zakon upoštevati pri svojem delu) smejo storiti le tisto kar zakon predpisuje oz. jim dovoljuje! Občani pa smejo storiti vse tisto, kar z zakonom ni prepovedano! Na hitro gledano bo kdo reku, da v tem stavku ni nobene razlike, vendar je ogromna!
Torej trak lahko uporabljaš, kakršen koli že! Garantiram, da Moster_d zaradi tega ni padu na teh. pregledu! Sikajo pa itak zmeri, pomoje še če imaš original avto!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost