Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Beli števci?

Napisal/-a AIRbrush To feb 04, 2003 6:16 pm

Evo spet mene!

Kje hudiča naj najdem bele števce za renault clio 98´ 1.4? Al pa folije al kej tazga? Se komu sanja. Ziher kaj obstaja. Študiral sem da bi kar AIRBRUSH naredil na njih, samo se mi zdi malce zakomplicirano vse skupaj podirat in pol spet sestavljat (ponavadi je to večji problem). Pleeeaasee help!!!!

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Re: Beli števci?

Napisal/-a BiMMER Sr feb 05, 2003 1:19 pm

Moj kolega je naredu, nekako takole, čist točno pa nevem, ker nisem bil zraven! Uglavnem je odlepil stran uno originalno folijo, ki je čez števec, jo dal na scenner in sprintal na belo folijo! Morem rečt, da se sploh ne vidi, da ni original! Nikol še nisem videl ponoči, zato tut nevem ali oz. kako je številke ven izrezal!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Sr feb 05, 2003 1:39 pm

hja...:
jest sm originale (punto) dol dal (kar odrezal, da ni blo treba cagrov snemat), pa poskeniral, preoblikoval stevilke, pa naprintal na navaden papir. pol sem pa s kombinacijo rdeče-prozorne in črne folije naredu osvetlitev. gor sem jih pa nataknu kar na silo (tko k si ti pulover obleces) - da ni blo treba kazalcrv dol jemat. podnevi mam belo, ponoci pa rdece.
Mal se mors pomatrat, pa gre.

pero

ps: strosek je 200 sit!
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

ant
Novinec

Re: Re: Beli števci?

Napisal/-a ant Sr feb 05, 2003 9:10 pm

dgrejtest pravi:
hja...:
jest sm originale (punto) dol dal (kar odrezal, da ni blo treba cagrov snemat), pa poskeniral, preoblikoval stevilke, pa naprintal na navaden papir. pol sem pa s kombinacijo rdeče-prozorne in črne folije naredu osvetlitev. gor sem jih pa nataknu kar na silo (tko k si ti pulover obleces) - da ni blo treba kazalcrv dol jemat. podnevi mam belo, ponoci pa rdece.

pero

Jst tud mam namen bele števce dat pa me zanima če maš še zmeri oblikovan števc ki si ga sprintal pa če bi se kej dalo zment da bi mi ga poslal. tnx

Uporabniški avatar
Twingo Sport
Novinec

Napisal/-a Twingo Sport Sr feb 05, 2003 10:43 pm

Pol si lahko sprintas take števce da se ne zacne z 0 km/h ampak z 100 km/h konca pa z 400 km/h :D :D :D

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Če feb 06, 2003 10:21 am

BiMMER pravi:
Moj kolega je naredu, nekako takole, čist točno pa nevem, ker nisem bil zraven! Uglavnem je odlepil stran uno originalno folijo, ki je čez števec, jo dal na scenner in sprintal na belo folijo! Morem rečt, da se sploh ne vidi, da ni original! Nikol še nisem videl ponoči, zato tut nevem ali oz. kako je številke ven izrezal!

jest sm to naredu pr Yugotu in za caprija.. sam je pa res da sta mela oba osvetlitev s strani.. tko bi jest tut naredu pri avtomobilih ki majo od zadaj osvetljeno..al pa bi naredi tolk velike stevilke da bi jih lahko vn zrezal

mam pa obratomer (Yugo) od zadaj osvetljen.. mal slabs se vidi ja.. sam ni panike...
V8 POWER

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Če feb 06, 2003 10:23 am

dgrejtest pravi:
hja...:

pero

eem vsak stevc ma prstran (vodoravno gledano) pocahnano "0" (nicno) pozicijo.. cene si jo pa sam pocahnas :) lahko pa tut tko kt ti..
V8 POWER

Xtreme
Nov uporabnik

Napisal/-a Xtreme Če feb 06, 2003 2:26 pm

AIRbrush pravi:
Evo spet mene!

Kje hudiča naj najdem bele števce za renault clio 98´ 1.4? Al pa folije al kej tazga? Se komu sanja. Ziher kaj obstaja. Študiral sem da bi kar AIRBRUSH naredil na njih, samo se mi zdi malce zakomplicirano vse skupaj podirat in pol spet sestavljat (ponavadi je to večji problem). Pleeeaasee help!!!!

Pokliči A3M.Oni jih prodajajo,samo ne vem če za cliota.Pokliči,pa boš tako videl.:)

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Če feb 06, 2003 3:46 pm

@ant:

hja.. lah ti poslem. a kr v .psd formatu (photoshop)? a mas dobro povezavo, k zna bit kr velko (zdele ne vem cist tocn, sluzba pa to)... al ti raj zapecem pa prides iskat (Smartinka).

pero

ant
Novinec

Napisal/-a ant Če feb 06, 2003 7:28 pm

dgrejtest pravi:
@ant:

hja.. lah ti poslem. a kr v .psd formatu (photoshop)? a mas dobro povezavo, k zna bit kr velko (zdele ne vem cist tocn, sluzba pa to)... al ti raj zapecem pa prides iskat (Smartinka).

pero

Ma sej mi lahko kr pošlješ! kolk prostora pa zasede?? drgač mam bol slabo povezavo tok da bom pa mal dlje čakal :) :) ;),

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Jesus Če feb 06, 2003 10:32 pm

Jaz sem jih skeniral za mojga BMwja pol sm jih pa v PHOTOSHOPU se ful lepo obdelu, loh se igras kokr ces, se kaksno slikco zraven das ce hocs, pol sm pa sprintu na fotopapir pa dal plastificirat da nebi vlaga zvila papirja, no potem sem to kar gor na une dal, zaprl armmaturo in zgleda SUPPER!!!
prslo me je pa cca. 1000sit pa ene par ur dela
klofuta ni nič drugega kot informacija iz prve roke

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Pe feb 07, 2003 9:54 am

to, ja fotopapir pa plastifikacija - zelo dobra ideja!

@ ant: sem si napisal, pa ti posljem u pondek.

pero

Neno
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neno Ne feb 09, 2003 5:59 pm

Za te bele stevce sem jaz enkrat spraseval v eni trgovini v Mb (Avto Brezje) In ceno mije rekel okoli 14 000! Montaza zastonj pri njih! Samo meni se to zdi malo drago!!!

LP!

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Napisal/-a Jesus Po feb 10, 2003 6:57 pm

NENO ne bodi trapast in ne daj 14000sit za bele nalepke ko pa jih lahko naredis sam z malo dobre volje!!!
saj sem zgoraj napisal kako!!!
ce pa mi das dimenzije in pa sablono tvojih stevcev pa ti jaz naredim
lp martin
Zadnjič spremenil Jesus, dne Če maj 23, 2013 8:23 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Po feb 10, 2003 7:34 pm

Jesus pravi:
NENO ne bodi trapast in ne daj 14000sit za bele nalepke ko pa jih lahko naredis sam z malo dobre volje!!!
saj sem zgoraj napisal kako!!!
ce pa mi das dimenzije in pa sablono tvojih stevcev pa ti jaz nardim za 5000sit!
lp martin

Kako jih pa delaš?A obstaja kakšna stran ki so gor beli števci?
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

ant
Novinec

Napisal/-a ant To feb 11, 2003 1:19 pm

dgrejtest pravi:
to, ja fotopapir pa plastifikacija - zelo dobra ideja!

@ ant: sem si napisal, pa ti posljem u pondek.

pero

Ja najlepša hvala za števc pa bom probu kej uštimat samo si morm mal časa vzet. Drgač je pa zelo lepo oblikovan... morm pohvalt ;),

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Napisal/-a Jesus To feb 11, 2003 5:10 pm

Nimam nikjer objavljenih, ce pa me kontaktiras po mailu, pa ti posljem slikco mojih stevcev iz bmwja ki jo imam shranjeno na racunalniku!

Uporabniški avatar
BMW_POWER
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a BMW_POWER Sr feb 12, 2003 10:19 pm

Jaz sem bele števce dajal v yugica in jim use razdru,kazalce dol pobral in skeniral števce (yugo ima kar tako plastično poglago), sem dal na skener,skeniral in se potem igral v photoshop-u,kjer sem spremenil barve,pisavo,dodal vmes sliko in sprintla na HP photo glossy paper in full dobro izgleda,samo malo se zamudiš ko moras potem ven rezat luknje za lučke,....rabš pa samo čas in to je to ;)
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov