dgrejtest pravi:
hja...:
jest sm originale (punto) dol dal (kar odrezal, da ni blo treba cagrov snemat), pa poskeniral, preoblikoval stevilke, pa naprintal na navaden papir. pol sem pa s kombinacijo rdeče-prozorne in črne folije naredu osvetlitev. gor sem jih pa nataknu kar na silo (tko k si ti pulover obleces) - da ni blo treba kazalcrv dol jemat. podnevi mam belo, ponoci pa rdece.
Mal se mors pomatrat, pa gre.
pero
ps: strosek je 200 sit!
BiMMER pravi:
Moj kolega je naredu, nekako takole, čist točno pa nevem, ker nisem bil zraven! Uglavnem je odlepil stran uno originalno folijo, ki je čez števec, jo dal na scenner in sprintal na belo folijo! Morem rečt, da se sploh ne vidi, da ni original! Nikol še nisem videl ponoči, zato tut nevem ali oz. kako je številke ven izrezal!
dgrejtest pravi:
hja...:
jest sm originale (punto) dol dal (kar odrezal, da ni blo treba cagrov snemat), pa poskeniral, preoblikoval stevilke, pa naprintal na navaden papir. pol sem pa s kombinacijo rdeče-prozorne in črne folije naredu osvetlitev. gor sem jih pa nataknu kar na silo (tko k si ti pulover obleces) - da ni blo treba kazalcrv dol jemat. podnevi mam belo, ponoci pa rdece.
Mal se mors pomatrat, pa gre.
pero
ps: strosek je 200 sit!
AIRbrush pravi:
Evo spet mene!
Kje hudiča naj najdem bele števce za renault clio 98´ 1.4? Al pa folije al kej tazga? Se komu sanja. Ziher kaj obstaja. Študiral sem da bi kar AIRBRUSH naredil na njih, samo se mi zdi malce zakomplicirano vse skupaj podirat in pol spet sestavljat (ponavadi je to večji problem). Pleeeaasee help!!!!
dgrejtest pravi:
@ant:
hja.. lah ti poslem. a kr v .psd formatu (photoshop)? a mas dobro povezavo, k zna bit kr velko (zdele ne vem cist tocn, sluzba pa to)... al ti raj zapecem pa prides iskat (Smartinka).
pero
Jesus pravi:
NENO ne bodi trapast in ne daj 14000sit za bele nalepke ko pa jih lahko naredis sam z malo dobre volje!!!
saj sem zgoraj napisal kako!!!
ce pa mi das dimenzije in pa sablono tvojih stevcev pa ti jaz nardim za 5000sit!
lp martin
dgrejtest pravi:
to, ja fotopapir pa plastifikacija - zelo dobra ideja!
@ ant: sem si napisal, pa ti posljem u pondek.
pero
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov