Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To jun 29, 2004 10:56 am

PaGeR je napisal/-a:Jst sm delu že pri obeh... Na zadnji šipi mi je delal Zup-design, na bokih pa Kompare...

Pa lahko rečem, da oba zelo kvalitetno naredita in če kaj zajebata zadeve popravita, da je res tako kot mora biti...

Cenovno sta tudi tam-tam (podobne cene)

Lahko ti svetujem le tako, da pojdi k unmu, ki ti je bližji...

LP

ne gre za mene, ampak za eno osebo sem rihtal, razdalja v slo ni taki problem pa tudi cena za njega ne tako da mu je bilo pomembno samo kako dobro kdo dela
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
avtov|s|on
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana-Šiška

Napisal/-a avtov|s|on To jun 29, 2004 8:40 pm

MGsax je napisal/-a:
avtov|s|on je napisal/-a:no, če puveš kwa bi rd ti odgovorim :wink:

samo na žalost noben z vami nima izkušenj, ker če se ne motim ste dokaj novi.

tko puvem..... redno delamo za merkatorjeve tovornjake, pa door to door dostavna vozila(useh 307 kolikor jih majo, vsi so naše delo, v LJ, KP, CE, NM, MB...).

čeprav še zmeraj ne razumem vaše želje :roll:
Slika

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR To jun 29, 2004 10:04 pm

Jst tud ne... Kako cel avto?

:roll: :noro
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jun 29, 2004 10:12 pm

avtov|s|on je napisal/-a:Kompare ma sloves in si lahko prvošč dvig cen... da pa morš ti za 20 čukou še sam lept car tattoo gor? dj kje ti je logika... BOLANO

Sicer sam priporočam Kompareta sam kje si pa ti opazu da moraš sam lepit tattoo na avto pa prvič slišim
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
avtov|s|on
Nov uporabnik

Napisal/-a avtov|s|on To jun 29, 2004 10:33 pm

emmm.... en zanc ga je ke pelu... pa so mu dal sam tattoo z nalepko + aplikaciska :roll:

ne vem no, tko je reku

MGsax je napisal/-a:tudi galerije ni da bi se videlo kaj ste naredili

glede galerij pa primerov car tattoo... itaq če greš gledat ferme k delajo car tattooje ... sj majo use iste uzorce

zdj pa zaniki to če lahko
:D
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Sr jun 30, 2004 8:03 am

PaGeR je napisal/-a:Jst tud ne... Kako cel avto?

:roll: :noro

mogo sem vedeti če delajo cel avto ker če delajo to potem bodo tudi ta "projekt" dobro naredili.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Sr jun 30, 2004 11:52 am

Na goriskem koncu pa jaz zrihtam in to za ceno 10-13k sit, odvisno od velikosti (to je cena za oba boka) manjsa kot je nalepka manj stane (logicno)

Povprasevanje na pm. Mam pa tudi cd z motivi, drugace pa lahko naredim karkoli in to za isto ceno, samo dovolj veliko sliko (jasno) moram imet da lahko delam pa mere in potem se zrihta vse (cena je pa z vkljucenim lepljenjem)

lp
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Vesi
Novinec

Napisal/-a Vesi Sr jun 30, 2004 2:00 pm

Nekaj za CRASH-a, napiše se NA JESENICAH in ne V Jesenicah. Sicer sem ga pa že videl, ja.
Lp

Uporabniški avatar
avtov|s|on
Nov uporabnik

Napisal/-a avtov|s|on Če jul 01, 2004 9:57 pm

s.Hio je napisal/-a:...drugace pa lahko naredim karkoli in to za isto ceno, samo dovolj veliko sliko (jasno) moram imet da lahko delam pa mere

mi delamo naprimr... tattooje iz slik k so velke najmn 3 x 3 cm .
drgač je pa res... če greš gledat nprimr h komparetu pa h zupdesignu.... a se sploh kej razlikujejo v osnovi VZROCI??? men se ne zdi :?

saj pr ns u bistvu ni važn v kermu formatu je tattoo, lohk je gif, lohk je jpg ....
Lohk tut nprimr vidte primer na netu, v real lajf... ga načečkate magar v slikarju, pošlete mi ga bomo pa obdelal :wink:
Slika

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Pe jul 02, 2004 6:49 am

avtov|s|on je napisal/-a:drgač je pa res... če greš gledat nprimr h komparetu pa h zupdesignu.... a se sploh kej razlikujejo v osnovi VZROCI??? men se ne zdi :?

saj pr ns u bistvu ni važn v kermu formatu je tattoo, lohk je gif, lohk je jpg ....
Lohk tut nprimr vidte primer na netu, v real lajf... ga načečkate magar v slikarju, pošlete mi ga bomo pa obdelal :wink:

Oni vsaj IMAJO VZORCE na netu, ne pa da morš še maile pošiljat, pa newem kaj še vse... Kej to še svet vidu!!!

Drugače sem pa jst tud tko do tatooja pršu, da sm ga komparetu poslal, pol sva ga pa pr nemu še skupi mal spremenila...

p.s. brez zamere, sam najlažje je "šinfati" druge preko foruma...

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

TOM1.5
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TOM1.5 Pe jul 02, 2004 9:17 am

Jaz sem dal tudi pri komparetu delat in so mi ful dobro naredil. Ko sem šel tja sploh še nisem imel pojma kaj točno bom imel gor, pol pa smo tam skupaj pogledal in tako sem se odločil za tisto kar mi je bilo všeč.

Med izdelavo nalepk pa sem dobil še bon za kavo, da mi je čas hitreje minil.

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Pe jul 02, 2004 6:54 pm

SAj kompare dela izredno kvalitetno, ker sem ze videl veliko izdelkov in moram rect da tipi tam obvladajo sceno.

Kar pa jaz delam je itak vse kar ima kompare (seveda ne sme bit isto zaradi avtorske zascite zato spremenim vzorce) in vsi ostali ter karkoli si clovek izmisli tako da je omejitev samo tvoja domislija.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov