Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

aaaaaaaa....!!!! kje jih dobit ?!?!?!

Napisal/-a Perica To jul 06, 2004 8:18 pm

Zivjo!
a mi lahko prosm kdo pove, kje v LJ. ali pa v KR. bi se dalo dobit ORANZNE ledice! pa morjo bit visokosvetilne in morjo razprsit svetlobo!?!?!? v HTE majo oranzne, sam majo sam 400 milikanton pa se ne razprsijo kej prevec! v IC elektroniki jih sploh ni, v A3m tud ne, v BTC-ju tud ne .....

Prosm za ksno idejo, ker drugace bom kupu rdece, ker je razlika med oranzno in rdeco (sm v HTE vidu obe barvi) precej majhna!!!

HVALA !!!

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B To jul 06, 2004 8:27 pm

Razprsitev svetlobe si lahko sam naredis. Jaz sem svoje LEDice za osvetlitev kabine enostavno zbrusil oz. odpilil. Enostavno primes LEDico z klescami, eno grobo pilo na mizo in drgnes z LEDico po pili, dokler ne odpilis lece (ki je v plastiki LEDice vlita) stran, potem sem pa vzel se en oster sveder premera malo manj kot je premer LEDice in sem naredil kao salcko notr.. Tko da v bistvu naredis novo leco, obratno od une, ki je bla prej not ;) Aja, z ultrabrightkami je v kranju bolj slabo.. V IC Elect jih imajo 100%, mogoce jim je ravno zaloga posla..
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn To jul 06, 2004 8:32 pm

ej u kranju pjt u LOTUSA pugledat..........tm majo sigurn kej jst sm tm dubu plave visoko svetleče.....am al pa u Kamnik u FRAMAT

>LOTUS UPAM DA VEŠ KJE JE je na Planini
>Am FRAMAT pa je zravn MEGLE ŠITA (mega hita)

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica To jul 06, 2004 8:37 pm

EX-B je napisal/-a:Razprsitev svetlobe si lahko sam naredis. Jaz sem svoje LEDice za osvetlitev kabine enostavno zbrusil oz. odpilil. Enostavno primes LEDico z klescami, eno grobo pilo na mizo in drgnes z LEDico po pili, dokler ne odpilis lece (ki je v plastiki LEDice vlita) stran, potem sem pa vzel se en oster sveder premera malo manj kot je premer LEDice in sem naredil kao salcko notr.. Tko da v bistvu naredis novo leco, obratno od une, ki je bla prej not ;) Aja, z ultrabrightkami je v kranju bolj slabo.. V IC Elect jih imajo 100%, mogoce jim je ravno zaloga posla..

V Iv elek.jih nimajo, ker sm jih par dni nazaj klicov in so mi rekl da jih nimajo! pa tud v njihovem ceniku jih ne najdem! majo pa rumene!!! Sam zdej pa ne vem, kera bi bolj pasala k oranzni osvetlitvi armature in stevcev! RDECA al RUMENA ?!?!

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B To jul 06, 2004 8:38 pm

Lotus ima zelo borno izbiro navadnih LEDic, za ultrabrightke sploh vejo ne, kaj so.. Parkrat sem bil tam, niti ene visokosvetlece ni imel, je tud rekel da jih oni ne prodajajo..
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B To jul 06, 2004 8:39 pm

K oranzni bi 100% bolj pasala rdeca.
Lp. Grega, DipLab.si
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten