Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Re: Zadnji visok spoiler za megane coupe

Napisal/-a habbich Če feb 13, 2003 8:09 am

Vse ti naredi, za kerkol avto, sam zment se je treba za $$$..

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Re: Re: Zadnji visok spoiler za megane coupe

Napisal/-a tigrica Če feb 20, 2003 11:29 am

DEJTE MI POVEDAT ČIGAV JE TA UROŠ PA S KOT IZHAJA KER JAZ BI RABILA SPOJLERJE ZA TIGRO IN GOLFA ŠTORICO
TIGRICA

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Če feb 20, 2003 11:37 am

To je Uroš iz Trnovega (tam v bližini tistega Volvo servisa). Tukaj imaš njegov gsm: 031/378-542 pa ga malo pobaraj. Njegova stran (sicer še ni izdelana): www.ustyletuning.com

BTW..nočem bit zoprn, ampak tu na forumu imamo neko nenapisano pravilo, da pišemo z malimi črkami, pa brez zamere ;)
Slika Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Re: Re: Zadnji visok spoiler za megane coupe

Napisal/-a WhiteCell Pe feb 21, 2003 8:24 am

VTI pravi:
VLADEK:očitno ti gre v nos to kar sem povedu glede A3ma in Fazerja,ampak to je DEJSTVO!Fazer je mal boljši sam kar se pa cen tiče sta pa ta dva mal preveč pozrešna!A3m je pa klasa zase k*** če ti neki pošle po mailu da se da naročit pr njemu pol naj to tud naredi ne pa,da ga morš skor ti kot kupec prosit,da ti dobavi-to je ŽALOST!Pa za skor vsako stvar se konča pr besedah.Najhuj je to da ti reče da je zastopnik za neko firmo pol pa pošleš mail na to firmo da bi zvedu zakaj je "TAK PROBLEM ROBO DOBIT"pa NIMAJO POJMA KDO JE A3m iz Slovenije in,da roba prispe v kerokoli mesto v EU v najkasneje 3tednih!Napisu sem za spoiler Uroša zato,ker ma ugodne cene in se sprav naredit marsikej ne pa kot fazer k mu je vse kar je že malenkost drgače od tistga kar ma on na prodaj nemogoče narest al ti pa pove tako ceno da bi ga kr prašu kok karatno zadevo naredi.Nism mislu narest slabe reklame za Fazerja in A3ma,ker si jo že tko al tko sama delata,žal.Aja pa A3m NIMA NIČ SVOJGA ON JE SAMO PREPRODAJALEC OZ POSREDNIK.

Pa brez zamere no!

[Sporočilo uredil/a VTI na dan 08.07.2002 ob 15:15 GMT]

jest od fazerja nekupujem ker je predrag... je pa tko on ti za VSAK spojler da TUV in za salo nardis homologacijo.. ( zdej se ni treba sam kdo ve ) tko da... Fazer ma svoje prednosti :)
V8 POWER

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe feb 21, 2003 8:26 am

a je tale urost tut prve spoilerje naredu ? aja btw za ksnga golfa bi bodila na gorensjkem... neobm dzej razlagov kje k je kompliciran.. en tip uliva kopije.. full dobr za full mal kesa.... za bl pogoste avtomobile.. golf, punto ipd
V8 POWER
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov