Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

HOMOLOGACIJA SPOJLERJEV NEKAJ VPR

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Po jul 12, 2004 10:09 pm

toraj mam nekaj vprasanj za cliota in sicer sem si kupil komplet spojlere za cliota tiste ta VLKE sprednji zadnji stranski stresni veke itd in me zanima naprimer kolk pride homoligacija pa kaj mora bit vse homologirano??? pa baje sem slisal da prag pa stresneih spojlerjev ne rabis homologirat??
thx za odg :D :wink: :?: [/b]

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Po jul 12, 2004 10:13 pm

najprej moras imeti tuv cerfitikate od teh spojlerjev za vsakega posebej, da sploh lahko gres homologirat!
to se pravi tuv za sprednji odbijac, tuv za zadnji odbijac, tuv za pragove, itd.
kar se tice pragov stresnih spjlerjev, itd je potrebno imet vse homologirano, oz povedano takole: bilokaksna sprememba na avtomobilu mora biti homologirana!!!
zej je pa cist odvisno ce mas al nimas sem moli da te ne ustavijo kaksni pametni prometniki ki ti znajo celo zadevo zlo dober zagrenit!!!

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Po jul 12, 2004 11:27 pm

zanima ma me kolk si ti placal za homologiranje?? pa moras vsako leto to nardit??

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger To jul 13, 2004 1:03 am

Ne nardiš sam enkrt use kar homologiraš ti upišejo v homologacijski krtonček in to je to. To ti potem velja za stalno. Cene so pa odvisno kolkor se unim na lpp-ju dvigne.
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind To jul 13, 2004 6:35 am

jest sm homologiral komplet spojlarje in sem plačal samo tehnični pregled to pa pride natanko 6.400 sit. men so tud govoril, da je treba vsako stvar doplačat, sam to ni res.lp
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov