Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Mille Miglia Action platišča

Napisal/-a Daco Pe feb 28, 2003 12:00 pm

Zanima me če kdo ve kje bi lahko dobil čim ceneje Mille Miglia Action ali Action Special platišča. Vem da jih ima Stipič, sem se že pogovarjal z njimi. Ali se samo meni zdi, sam a ni mal velik 32 tisočakov za 15" platišče? Toliko je Action model, sicer me zanima tudi Action special model, a ga pri Stipiču še nimajo, ker je kao nov model in šele pride v SLO. Sam me pa tut zanima kok be kej cena. :shock:

Bi jih pa rad dal na Megana Coupeja, pa bi pomoje full pasale Action Special model, ker so malo temnejse, js mam pa metalik modrega... drugac pa, se kaksen predlog kaj bi pasal na moj avto? Vem da boste rekli dej 16" gor... sam so 16" full drage. Pa tut 1.6 mašina ni ne vem kok močna, da bi dal nevem kakšne valarje gor, ker bi ga samo še upočasnil. Jst sem imel bolj v mislih 15" platišča pa 195/50/15 gume, pa magar še ene športne vzmeti. :)

Hvala in LP

Uporabniški avatar
Axi
Novinec

Napisal/-a Axi Pe feb 28, 2003 4:36 pm

ne vem ce se kdo drug prodaja Mille Miglia pri nas?! vsaj jaz sem nasel samo stipica. jaz sem vzel MM Action 17". cena je bila se mi zdi 43-45k SIT nekje za 1 feltno.
stipic itak ne bo jemal na zalogo feltn ampak ce mu reces da hoces pac te special ti jih bo zrihtal. vsaj jaz sem jih hotel vzeti in v bistvu ne bi bilo panike. sem sicer prej jim poslal mail v MM in vprasal ce imajo na zalogi in so pac rekli da majo in ne bi bilo panike ce bi se odlocil.

jaz imam sicer kovinsko temno modre barve avto in se mi je zdelo da bi bi bile pretemne potem. se mi zdi da boljse pasejo na recimo rumen, srebrn avto ker bolj izstopa. samo ne vem po drugi strani mi je kar malo zal da vseeno nisem vzel special :cry: ampak sem tudi s temi vec kot zadovoljen.

drugace pa dilema 15" ali 16". -> dej 17" gor :D:D:D hehe. ne vem razlika v ceni med 15 in 16 je v bistvu ogromna. medtem ko med 16 in 17" ni blazne razlike. zato sem vzel 17" potem.

glede cene. ce bos vzel komplet z gumami pri njemu se bo dalo zmeniti za 15-20% popusta. se pravi da te pride potem feltna 17" okoli 35k SIT kar je dokaj dobra cena. meni je dal 20% popusta......

aja cena za Action ali pa Action special se mi zdi da je ista.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Pe feb 28, 2003 4:37 pm

hum..sam pol si prec na 300k sit z gumami :S

Uporabniški avatar
Axi
Novinec

Napisal/-a Axi Pe feb 28, 2003 4:46 pm

hja na ene 290k se prides ce dobis 20% popusta :D ja fuul kesa se strinjam. ampak to je cena ce hoces met 17" in dobre gume. na zalost.... :roll:

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Pe feb 28, 2003 4:58 pm

Sam a se vam ne zdi da je dobr da je avto mal mocnejsi, ce se daje tok vecje feltne pa gume...?

Kere mislite da bi bolje gor sedle... Action al Action special...? :)
Mi je pa full vsec ta Action model... edina feltna k mi je takoj padla v oko. :shock:

Slika

Uporabniški avatar
Axi
Novinec

Napisal/-a Axi Pe feb 28, 2003 5:02 pm

ti ne vem :oops: ista dilema kot pri meni.

lahko si pogledas kako navadne action izgledajo pri meni.

ce se pa da komu ki zna uporabljati photoshop spremeniti v priblizno podobno barvo kot so special bi blo pa sploh super. da bi bila lahko vidna direktna primerjava. :!:

MM Action (in Action :D)

Slika

pa se MM Action Special (hm bolj ko jih gledam bolj se mi zdi da sem se narobe odlocil :x )

Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Pe feb 28, 2003 5:12 pm

Nekako se mi zdijo special bolj special, ker ne vidis pogosto temnejsih platisc. :)
Najbols bi blo namontirat z ene strani special z druge pa obicne... pa bi bil problem resen! :lol:

Uporabniški avatar
Axi
Novinec

Napisal/-a Axi Pe feb 28, 2003 5:21 pm

Daco je napisal/-a:Nekako se mi zdijo special bolj special, ker ne vidis pogosto temnejsih platisc. :)

to je res. temnejsa so zelo zelo redka. videl sem samo ene par OZ F1 cup ali kako se jim ze rece. pa mi ni potegnilo. pretemno izpade ceprav mislim da so MM malo svetlejse od OZ temnih. ali pa tudi ne ker MM Action Special se nisem videl. ze MM Action so pri nas zelo redke.....

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Pe feb 28, 2003 6:01 pm

Ce bos daju tko majhno felgno (15") gor pol bo bols prsla felgna s cim tanjsimi kraki, tale felgna k jo hoces dat pomoje najleps zgleda v velikostih 16"+. Drgac se pa strinjam da one temnejse bols zgledajo na modrem avtu, sj pr men so.
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Pe feb 28, 2003 6:20 pm

Kako se vam pa tale feltna dopade? :P
Slika

Uporabniški avatar
Axi
Novinec

Napisal/-a Axi Pe feb 28, 2003 6:26 pm

not bad at all.

kul mi je ker ima tanjse krake kot Action. samo nima pa "sraufkov" :D

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Pe feb 28, 2003 7:08 pm

:lol:
Pa tudi brez šraufekov dobro izgleda!
Kolko so te kaj cene teh feln?
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Pe feb 28, 2003 7:41 pm

matcho je napisal/-a::lol:
Pa tudi brez šraufekov dobro izgleda!
Kolko so te kaj cene teh feln?

Jah odvisno kok colske. MM Action 15" so 32k, Axi pa pravi da so 17" 43-45k. Mas pa 15-20% popusta na gotovino pri Stipicu. Ta model brez sraufekov je pa HT3, poklic pa vpras, pa se men povej. :P
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov