jest mam borbet,pa sm kr zadovoln z njim itak sm jih dal gor sam zard oblike
drgač pa mislm da so OZ najboljša izbira,tako kot po obliki kot tudi po tehnični strani
jaz sem se odločal med KOSEI, OXIGIN, OZ in TECHNOMAGNESIO felnami. OZ mi je nekak najbol za ziher, ampak so tudi cene lepih feln zasoljene... Tudi AEZ ma ene nore felne.. Ultra model.
Uh...se strinjam z Enkei, lahko pa tudi Momo ali pa Speedline (sicer ne zaradi estetike, ampak mislim, da so sama špica-sploh magnezijeve-cena je temu primerna)
darky je napisal/-a:Uh...se strinjam z Enkei, lahko pa tudi Momo ali pa Speedline (sicer ne zaradi estetike, ampak mislim, da so sama špica-sploh magnezijeve-cena je temu primerna)
No jst imam na avtu original Peugeot ( Speedline ) in so trde.Sm prbiu u robnik viok cca. 12-15 cm in hitrostjo okol 25-30 gumo je razrezalo feltni pa nič.
Je pa tud tko počlo da sm mislu da je zihr šla.Aja pa še končnik sm mogu hmal mejat ops:
Boljša so v vsakem primeru in mislim, da bi si jih večina takoj kupila.Prednosti lažjih felten verjetno vsi poznamo. Edini faktor je občutno previsoka cena.