Pozdrav i hvala ekipi, posebno onima koji su reply-ali na moje postove i pomogli mi! Sa neizmjernom srečom, javljam vam da sam konačno kupio felge!!!!!!!!!!!!! I gume!!!!! Felge su OZ Record 16 ", gume GY Eagle F1 GSD3, kromirani ventili, sve kupio kod Furlana u Dobovi, sve mi namontirali i sve prošlo bez beda. Mislio sam da če me na našoj(HR) granici zajebavat ali nisu! Tip je samo mahnuo i ode ja!! Jedino me malo vaš carinik zajebavao, jer na formularu za povrat poreza nije bio potpis kraj žiga(greška gospođe Furlan!) ali uspio sam ga nagovoriti da mi ipak potvrdi. Ali bio je njezin potpis na računu koji je bio s formularom tak da mislim da me išao zajebavat bezveze, al nema veze sve 5, ja sretan, felge su krasne a i gume isto, drže super, osjeti se dosta razlika od ovih prije(neke Continental Premium contact univerzalke). Fotke če biti sutra ili preksutra! Ah da i backend je skoro kompletno debadged, ostavio sam samo laviča gore dok ne vidim kako če mi ovo ispasti. Maknuo sam natpis Peugeot i 206 CC ali ostali su mi neki mali tragovi, ljepilo skinuto,moram ispolirat pa ču vidjeti.Još jednom hvala svima!
Slijedeče kaj je u planu:
- spuštanje - opet Slovenija, Turnšek, (Slovenija moja dežela!!!)
- stražnji lonac sportski - to ču u HR raditi custom
- neki dobar back wing
.
.
.
dalje čemo vidjet, da li če biti para za kakve bumpere i pragove...(mislim da ove godine ne)
ah da, moram reči i to da je Slovenija stvarno jako lijepa, a posebno mi se sviđao prekrasan country road tamo oko Rogatca i Gorce, tamo sam se vozio koji 15-20-ak km kroz neka mala sela, polja, doline, lijepo uređene kuće i dvorišta, kravice pasu a sve okruženo velikim brdima s puno zelenila, prekrasan kraj, prava idila!