Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Odstranitev obloge na vratih

Napisal/-a Shatzy Če sep 02, 2004 2:20 pm

Kot prvo: Zakaj no Hondinem forumu ne vidm nobenih tem?

Kot drugo: A se komu sanja kako se uzame dol obloga vrat v Hondi Shuttle? Zadeva je v sprednjih vratih na sredina pršraufana z emin samim šraufom, zadnja vrata pa sploh nimajo nobenga šraufa.

Še slike:

Slika
Slika
Slika

A je možno, da bi bla panela pršraufana od zgori, tm kjer je ročaj od vrat? Ker tist ročaj je taka vdolbina, in notr navpično je pršraufan.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če sep 02, 2004 2:50 pm

jaz bi na tvojem mestu malo pogledal okoli ročice za odpiranje, pa pod lučko, ki se verjetno da zamenjavat in ven jemat brez da vzameš panel dol, pa pod mrežico za zvočnik, če se da ven vzet... več ko ene 5 šraufov pa po moje ne drži panela gor... ostalo so oni čepki, ko jih "puliš" ven
Slika

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy Če sep 02, 2004 3:13 pm

Sej v tem je fora, da je mrežica od zvočnikov spojena z celo panelo. Sicer odlično, kar se tiče zvočne tesnitve in da vrata ne prdijo ko prbiješ, kar se pa tiče demontaže zvočnikov pa sucks. Js bi rd zvočniku vn uzeu, pa botreb zgleda vrata razstavt :S

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Če sep 02, 2004 3:20 pm

Dobro poglej okrog ročajev za odpiranje vrat. Poglej tudi, če so kaki okrogli čepki kje na vratih (pod njimi so včasih skriti šraufi). Vse šraufe, ki jih najdeš odvij (ne glede na to, če jih je potrebno odviti ali ne). Probaj tudi lučko na vratih ven potegniti (če se seveda da), ker se včasih šraufi skrivajo tudi pod lučko. Potem pa z vilico (ne z izvijačem, ker boš poškodoval tapeto, mora vbiti široko orodje) greš najprej na spodnji strani pod oblogo in jo potegneš vstran tako, da čepki, ki držijo vrata popustijo in počasi napreduješ proti zgornjemu delu. Ampak bodi previden :wink: :D
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če sep 02, 2004 6:04 pm

woolff je napisal/-a:Dobro poglej okrog ročajev za odpiranje vrat. Poglej tudi, če so kaki okrogli čepki kje na vratih (pod njimi so včasih skriti šraufi). Vse šraufe, ki jih najdeš odvij (ne glede na to, če jih je potrebno odviti ali ne). Probaj tudi lučko na vratih ven potegniti (če se seveda da), ker se včasih šraufi skrivajo tudi pod lučko. Potem pa z vilico (ne z izvijačem, ker boš poškodoval tapeto, mora vbiti široko orodje) greš najprej na spodnji strani pod oblogo in jo potegneš vstran tako, da čepki, ki držijo vrata popustijo in počasi napreduješ proti zgornjemu delu. Ampak bodi previden :wink: :D

kaj sem mu pa jaz rekel? :D

imava isti problem glede zvočnikov by the way
Slika

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Če sep 02, 2004 6:18 pm

Saj ja :lol:
Sorry sploh nisem bral,se mi je mudilo, ker sem glih to počel kolegu na ZX -su. S tem, da sem njemu dajal v vrata el. šipe. :wink:

Francozi so še komaj zajebani za razdirat. :? :D
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če sep 02, 2004 7:19 pm

woolff je napisal/-a:
Francozi so še komaj zajebani za razdirat. :? :D

Am ja kaj nepoves :) mam dva doma en bl zaj**** kt drug :P sam pr francozih je stos v tem da so fakrji dal prvo torkse pol knipinge k se nekak skos zlomjo pol pa se ksne take sticky pene da mas ja roke v pizd k delas :P :)

Lp PiLLLe

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Če sep 02, 2004 7:25 pm

če ne gre tako, da so čepki da se kr stran potegne pa probi navzgor jo potegent, mal not prtisen pa gor potegen, tko je vsaj na mojem.

zur2
Novinec

Napisal/-a zur2 Če sep 02, 2004 7:47 pm

Vse kar rabs je flekserca pa macola :mrgreen:
(JOKE)

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe sep 03, 2004 12:11 am

lj zacni pr taspodnm delu vrat probi nekak prste zavlect med oblogo pa plehom vrat ce bo nardil pok pomen da je kniping v skocu in tko gres pac dalje vse naokol. Zakaj zacet pr taspodnm robu: ce ze kj sfukas nau tolk opazn :P :)

Lp PiLLLe

aja dj poglej ce je pod lampo kak srauf pol naj bi biu se tm ponavad k je rocka za odpera ne vrat pol pa se kje aja znajo bit skrite pod uno plastiko k je kao naslonjau za roko :P :)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov